Search

Ολοκληρώθηκε η κολυμβητική συνάντηση «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2017» από τον ΟΦΘΑ (photos)

Αφιερωμένη στη μνήμη της αθλήτριας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 14 της χρόνια ήταν φέτος η κολυμβητική συνάντηση «Φάρος».

Ο απολογισμός – δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ:

«Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, στις 22 και 23 Απριλίου 2017, στο νέο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, η κολυμβητική συνάντηση κλασσικής κολύμβησης «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2017», που διοργάνωσε ο ΟΦΘΑ υπό την αιγίδα της περιφερειακής επιτροπής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Στη παραπάνω συνάντηση πήραν μέρος 20 ομάδες από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία με περίπου 400 κολυμβητές. Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία με πλήθος ρεκόρ αγώνων και ατομικών ρεκόρ των αθλητών.

Το Δ.Σ. του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών του, που σαν εθελοντές πλαισίωσαν την αγωνοδίκη επιτροπή, αλλά και «έστησαν» το χώρο διεξαγωγής του αγώνα. Ευχαριστεί επίσης το γιατρό του αγώνα κ. Δημήτριο Στεφάνου, το ΕΚΑΒ και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού που αφιλοκερδώς συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνει στο καλλιτέχνη της πόλης μας κ. Νίκο Κιτμερίδη, ο οποίος και φιλοτέχνησε την αφίσα και τα αναμνηστικά διπλώματα, που θα μείνουν παρακαταθήκη για τις επόμενες διοργανώσεις. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μας κ. Νίκο Σεβαστό, κάτοχο και διαχειριστή της γνωστής ιστοσελίδας Swim-news.gr, που μας τίμησε με την παρουσία του και κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Νίκο Σεβαστό τόσο για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του , όσο και για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό των αγώνων που αποτελεί απεικόνιση των προσπαθειών όλων μας για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων αλλά και ανάμνηση αυτού του όμορφου διημέρου.

Αυτό που μένει είναι να ευχηθούμε “Kαι του χρόνου” και να δεσμευτούμε για την βελτίωση των όποιων ατελειών . Ευχαριστούμε όλους όσους τιμήσατε την ομάδα μας και κυρίως την αγαπημένη μας Έλενα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Αρίκας Χρήστος»

Δείτε φωτογραφίες:

Share it