Search

Δημήτρης Μούχλιας: «Η σκληρή δουλειά απέδωσε, νιώθουμε δικαιωμένοι»

Στη μάχη του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων βόλεϊ αγοριών ρίχννεται την Πέμπτη το Γενικό Λύκειο Σουφλίου.

Το σχολείο του Έβρου για να φτάσει στο Final 4 αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα του Έβρου, απέκλεισε το Μειονοτικό Σχολείο Κομοτηνής και το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης. Στη συνέχεια επικράτησε του 6ου ΓΕΛ Καβάλας παίρνωντας τον τίτλο του πρωταθλητή Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας. Στις επόμενες φάσεις έβγαλε εκτός το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσ/νίκης, πέρασε άνευ αγώνα από το σχολείο της Πτολεμαΐδας και στα προημιτελικά νίκησε το ΓΕΛ Μουδανιών Χαλκιδικής.

Πλέον και μετά την κλήρωση που θα γίνει αύριο Τετάρτη 26 Απριλίου θα μάθει τον αντίπαλο του στα ημιτελικά που διεξάγονται (όπως βέβαια και ο τελικός) στην Ηλεία. Το ΓΕΛ Σουφλίου θα αντιμετωπίσει ένα εκ των 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, Σχολής Μωραϊτή και Λυκείου από την Κύπρο. Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποηθούν την Πέμπτη 27/4, ενώ ο τελικός και ο μικρός τελικός (για τις θέσεις 3-4) την Παρασκευή 28/4.

Για την μέχρι τώρα πορεία και για το Final 4 που ακολουθεί μίλησε στο SportsAddict ο αρχηγός του ΓΕΛ Σουφλίου και παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Μούχλιας:

«Όλοι αισθανόμαστε δικαιωμένοι! Η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής απέδωσε! Εμάς φυσικά ο στόχος μας δεν είναι άμεσα η πρώτη θέση αλλά να παίζουμε καλά σαν ομάδα και εφόσον προκριθούμε στον τελικό κοιτάμε το καλύτερο!» 

Share it