Search

Βαταμίδης: «Ετοιμάζουμε γήπεδο beach handball, προχωράει το νέο κλειστό και μπαίνει νέο παρκέ σε Μιχάλης Παρασκευόπουλος & κλειστό Φερών»

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται και θα βρίσκονται το επόμενο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού και στον Maximum FM 93,6 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, προανήγγειλε έργα και παρεμβατικές κινήσεις στους αθλητικούς χώρους της πρωτεύουσας του Έβρου.

Μεταξύ άλλων είπε ότι σε συνεργασία με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται γήπεδο beach handball στη θέση του γηπέδου beach volley που υπάρχει δίπλα στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς». Επίσης, τόνισε ότι προχωράει το νέο κλειστό γυμναστήριο του οποίου ο προϋπολογισμός μετά τη χρηματοδότηση είναι 3.900.000 και δεν θα πρέπει να ξεπεραστεί το ποσό αυτό. Ακόμη, πρόσθεσε ότι θα μπει νέο παρκέ στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξ/πολης, αλλά και σε αυτό των Φερών, μετά από χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε με τη βοήθεια της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά.

Επιπροσθέτως, έχει υπογραφεί σύμβαση για να αλλαχτεί το ταρτάν του στίβου στο «Φώτης Κοσμάς», ενώ προχωράει και το θέμα των ποδοσφαιρικών γηπέδων. Η απόφαση για το αν γκρεμιστεί το τοιχίο στο παραπάνω γήπεδο δεν έχει παρθεί ακόμα, ενώ όπως είπε ο κ. Βαταμίδης θα μπορούσε να αντικατασταθεί με κάτι άλλο. Τέλος, στο γηπεδάκι του μπάσκετ στο «Φώτης Κοσμάς» θα μπούνε καινούριες μπασκέτες το Σεπτέμβριο και θα γίνουν και άλλες κινήσεις όπως αλλαγή δαπέδου η οποία όμως θα καθυστερήσει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ!

Share it