Search

Απο το “μικροσκόπιο” της Γαλατάσαραϊ πέρασε 13χρονο ταλέντο απο την Θράκη!(+photos)

Την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε μια απο τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας είχε ένα 13χρονο ταλέντο απο την Θράκη, που πέρασε απο το μικροσκόπιο της “τσιμ μπόμ” αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον 13χρονο ταλαντούχο ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης Εμρέ Χότσκα, που δέχτηκε την πρόσκληση του Τουρκικού συλλόγου, μετά και απο ενέργειες της ΑΕΞ,  και βρέθηκε στις διακοπές απο το σχολείο λόγω του Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη και στις εντυπωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις του Τουρκικού συλλόγου.

Εκεί ο 13χρονος πέρασε απο το μικροσκόπιο των προπονητών της Κ13 της Γαλατά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, άλλωστε για το νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΞ δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται ενδιαφέρον απο διάφορους συλλόγους τόσο απο Ελλάδα όσο και απο εξωτερικό.

Πλέον ο Χότσκα επέστρεψε στις προπονήσεις της Ακαδημίας της ΑΕΞ με την οποία θα έχει την δυνατότητα να δείξει εκ νέου το ταλέντο του μέσα απο τα διεθνή τουρνουά που αναμένεται να δώσει το παρών ο σύλλογος της Ξάνθης.

Share it