Search

Τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου με επική ανατροπή επί της Καβάλας οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ!

Στην Καβάλα βρέθηκαν το απόγευμα οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ξάνθης που αγωνίστηκαν κόντρα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Καβάλας, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στην μνήμη του Μιχάλη Παπαδόπουλου η πιο γνωστού ως “Ρετσίνα” που αγωνίστηκε με τα χρώματα και των δύο. Στο γήπεδο παραβρέθηκε όλη η οικογένεια του Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Η αναμέτρηση που έγινε στο “Ανθή Καραγιάννη” ήταν συγκλονιστικοί με τρομερό θέαμα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και κέρδισαν με 5-3!

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 3-0 χάρις τα τέρματα των Παπανδρέου, Παπαζίδη και Τσαπανίδη. Στο δεύτερο μέρος οι Παλαίμαχοι της Ξάνθης ήταν απολαυστικοί με τον “Λούτσι” να κάνει τα δικά του, και με τα τέρματα των Γιάννη Δημητριάδη(2), Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Δημήτρη Αβραμίδη και ένα αυτογκόλ φτάσαμε στο τελικό 3-5.

Για τον ΑΟΞ ξεκίνησαν το ματς οι: Μουστάκης, Ξανθόπουλος, Μαντζαρίδης, Ανθόπουλος, Κουρής, Μοσχίδης, Μαλαδένης, Γιοβανούδης, Αβραμίδης Δ, Αβραμίδης Α, Σαμαράς Μ.

Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Κουρτίδης, Μούξιος, Φεράτογλου, Λουτσιάνο, Καρασερίδης, Δημητριάδης. Ενώ στην αποστολή ήταν και οι Πέτρος Τεγγελίδης και Μάκης Τζάτζος.

Για τους βετεράνους του ΑΟΚ ξεκίνησαν το ματς οι: Σπανίδης,  Λιόλιος, Κατρακυλάκης, Καρασαββίδης, Παπαζίδης, Τοπούζης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Παπανδρέου, Μαλλιαρός. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Παπαβασιλείου, Σεϊτανίδης, Ζιρτιλίδης.

Photo Credit: Proininews.gr

Share it