Search

Νίκησε τη Χιλή με γκολ του Φωτεινού στην εκπνοή και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή η Μαΐστρος!

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ο ΑΟ Μαΐστρου επικράτησε 1-0 της ΑΕ Ν. Χιλής χάρη σε γκολ του Φωτεινού στο 87′!

Σε ένα ματς με λιγοστές σημαντικές ευκαιρίες η ομάδα του Βασίλη Τσουκμάνη πήρε έστω και στο φινάλε αυτό που ήθελε κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια του ομίλου Χιλή, παραμένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή όπου βρίσκεται η Νίψα που νίκησε εύκολα με 4-0 την ΑΕΚ Έβρου.

Στο 4′ ο Τσιτσιπάς θα εκτελέσει ένα φάουλ, ο Κουφάκης θα πάρει την κεφαλιά, αλλά ο Δογάνης θα αποκρούσει. Στο 10′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρασκευά η μπάλα θα φύγει άουτ, ενώ 8 λεπτά αργότερα η γηπεδούχος Μαΐστρος θα χάσει διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Λαγού θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Καλύβας θα αποκρούσει το σουτ του Λάζου κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του Δημήτρη Τσώνη. Στο 19′ ο Φραγκούλης θα σουτάρει άουτ, ενώ στο 29′ ο ίδιος παίκτης θα βρει τον Σιδερά, του οποίου το σουτ θα έχει την ίδια κατάληξη.

Στο β΄ημίχρονο θα πρέπει να φτάσουμε στο 62′ για να βρούμε την πρώτη αξιόλογη φάση. Ο Λαγός θα δοκιμάσει ακόμα ένα σουτ, ο πορτιέρο της Χιλής θα αποκρούσει αλλά δεν θα διώξει τον κίνδυνο και ο Αντωνιάδης με κενή εστία δεν θα βρει δίχτυα στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά η Μαΐστρος θα απειλήσει και πάλι, με τον Λαγό να εκτελεί το κόρνερ και τον Δημούτση με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90′ και συγκεκριμένα στο 87′, ο Φωτεινός θα πετύχει το «χρυσό» γκολ για τη Μαΐστρο. Ο Λαγός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καλύβας θα αποκρούσει ασταθώς με τον Μελαδένιο να κάνει το ψαλιδάκι και τον Τσιτσιπά να διώχνει με κεφαλιά προς τον Φωτεινό ο οποίος με δική του κεφαλιά θα γράψει το τελικό 1-0.

Η Μαΐστρος με αυτό το τρίποντο έφτασε τους 42 βαθμούς και στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει το Μοναστηράκι, ενώ η Χιλή παρέμεινε στους 32 και στην επόμενη στροφή παίζει με τον Απαλό.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Βασίλης Τσουκμάνης): Δογάνης, Μελαδένιος, Μπατζάκας (48′ Φωτεινός), Παρασκευάς, Καπουκράνης, Γαλαζούλας, Λαγός, Αντωνιάδης, Καραλίδης (51′ Γεωργιάδης), Λάζος (46′ Σαλαμανάκης), Δημούτσης.

ΑΕ Ν. Χιλής (Δημήτρης Τσώνης): Καλύβας, Λιαρούδης, Αποστολίδης, Καλογήρου, Τσιτσιπάς, Κιόροσλου, Κουφάκης (52′ Βλασακίδης), Φραγκούλης, Σιδεράς, Ελλενίδης (68′ Ράπτης), Χαρχαλίδης (80′ Δέλκος).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος – Βοηθοί: Τουντζιαράκης, Κώνογλου

 

Share it