Search

Ένα μετάλλιο και τρίτη θέση στην Θράκη ο απολογισμός του Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα!

Παρότι αγωνίστηκε με μικρή αποστολή άκρως θετική ήταν η παρουσία του Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Δράμα, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να καταφέρνει να συλλέξει 22 βαθμούς και ένα χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση απο τις ομάδες της Θράκης και 11η σε όλη την Βόρεια Ελλαδα.

Η πιο πετυχημένη παρουσία ήταν αυτή του Σωκράτη Γιαλαμά στην σφαιροβολία, με τον ξανθιώτη ρίπτη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, και 10 βαθμούς, χάρις σε βολή της σφαίρας στα 13,40μ. που έδωσε την τρίτη θέση στον αθλητή του Διομήδη. Αξίζει να τονίσουμε πως ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου οπού την πρώτη θέση κατέλαβα ο Κυριάκος Ζώτος του ΓΣ Μανδρών με εντυπωσιακή ρίψη στα 18,20, ψηλότερα απο το όριο για το Πανευρωπαϊκό Κ23 που είναι τα 18μ., ενώ δεύτερος βγήκε ο Χρήστος Μουλιστάνος του ΟΦΚΑ Σέρρες 15,40.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Μιχαήλ Παπουτσόγλου που κατέλαβε την 4η θέση στα 100 μέτρα με 11,21, κερδίζοντας 9 βαθμούς για την ομάδα του, σε έναν αγώνα με μεγάλα ονόματα που κέρδισε ο Κώστας Δουβαλίδης. Έναν βαθμό χάρισε στην ομάδα της Ξάνθης και ο Χαλέντ Χοφφάς που αγωνίστηκε επίσης στα 100 μέτρα. Τέλος η ομάδα του Διομήδη κέρδισε ακόμη 2 βαθμούς χάρις την 6η θέση στα 4Χ100 με χρόνο στα 46,04.

 

Share it