Search

Έδωσε το «οκ» και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, έρχεται κανονικά στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική βόλεϊ!

Παρά τον κίνδυνο που υπήρχε να ματαιωθεί το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη για προετοιμασία ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το SportsAddict (θυμηθείτε εδώ), τελικά όλα βαίνουν καλώς και η πιθανότερη ημερομηνία έλευσης είναι η Παρασκευή 5 Μαΐου.

Το θέμα που υπήρχε από πλευράς Περιφέρειας Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας λύθηκε, καθώς ο Περιφερειάρχης έδωσε το «οκ» για να καλυφθεί το μέρος των εξόδων για τη φιλοξενεία των αθλητών που είχε αναλάβει.

Η παρουσία της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κάτι παρόμοιο έχει να συμβεί πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ο Μάκης Δημητριάδης, αλλά σε επίπεδο Εφήβων και όχι Ανδρών. Πέρυσι η «γαλανόλευκη» βρέθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στην Ορεστιάδα.

Οι κλήσεις παικτών από το νέο Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Αρσενιάδη δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε στην αποστολή και τους Εβρίτες Ραφαήλ Κουμεντάκη, Δημήτρη Τζούριτς, Δημήτρη Γκαρά & Ανέστη Δαλακούρα.

Share it