Search

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των πλέι οφ του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με τα παιχνίδια της 22η αγωνιστικής έπεσε η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα τελικά να μπαίνουν σε διαδικασία πλέι οφ οπού θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της φετινής κατηγορίας.

Στον δρόμο της Κυπελλούχου Ελευθερούπολης θα βρεθεί η Θύελλα Φερών που κατάφερε στο νήμα να πάρει την πρόκριση στα τελικά αντί του Αρίων Ξάνθης, ενώ ο φιναλίστ του Κυπέλλου Λεύκιππος μετά την ήττα στην Αλεξανδρούπολη απο τον Εθνικό τερμάτισε δεύτερος και θα αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου, αντίπαλο του θυμίζουμε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Δημοκρίτειου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Ανατολικού ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον ΑΟ Σερρών, ενώ η Φιλία Ορεστιάδας που με σταθερή πορεία καλών εμφανίσεων κατέλαβε την τρίτη θέση θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Απόλλων Δράμας.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 29-30 Απριλίου, με τους Ελευθερούπολη, Απόλλων Δράμας, Δημοκρίτειο Κομοτηνής και Λεύκιππο Ξάνθης να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Τα δεύτερα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες των Ρούπελ Σιδηροκάστρου, ΑΟ Σερρών, Φιλία Ορεστιάδας και Θύελλα Φερών στις 6-7 Μαΐου, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο ματς θα γίνουν στις έδρες των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα έδρας στις 13-14 Μαΐου

Να τονίσουμε πως την πρόκριση για τα ημιτελικά παίρνουν οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις δύο νίκες. Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ελευθερούπολη – Θύελλα Φερών

Απόλλων Δράμας –  Φιλία Ορεστιάδας

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – ΑΟ Σερρών

Λεύκιππος Ξάνθης – Ρούπελ Σιδηροκάστρου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 

Share it