Search

Μετάλλια για Σιταρίδη, Ναζίρη, Γκούρλια & Καρακατσάνη του Εθνικού Αλεξ/πολης στο διασυλλογικό της Δράμας! (photos)

Εξαιρετικοί οι ήταν οι 4 παραπάνω αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο διασυλλογικό στίβου της Δράμας, καθώς όλοι τους κατέκτησαν μετάλλια.

Αναλυτικά:

Ο 19χρονος Γιώργος Σιταρίδης πέτυχε 10.99 στα 100μ, καταλαμβάνοντας την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) πίσω από τον Κώστα Δουβαλίδη, στο Διασυλλογικό στην Δράμα. Σπουδαίο ατομικό ρεκόρ για τον Έφηβο Βαλκανιονίκη των εμποδίων και μεγάλη παρακαταθήκη για τους καλοκαιρινούς αγώνες εμποδίων. Ο Γιώργος προπονείται με τους αδερφούς Τζελέττα, ενώ πρώτος του προπονητής ήταν ο Γιώργος Δαστερίδης.

Ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας σε ρυθμούς προπόνησης πήρε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στα 1.500μ με χρόνο 4.04.24. Ο Μάρκος προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ προσπαθώντας να πιάσει το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Γκούρλιας γυμνάζεται στην Αθήνα με την καθοδήγηση του προπονητή δρόμων Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η 20χρονη τριπλουνίστρια Σπυριδούλα Ναζίρη με 5.44μ στο μήκος, ήταν 3η (χάλκινο μετάλλιο) στην τελική κατάταξη. Η Σπυριδούλα προπονείται με τον Δημήτρη Τσιφτσόγλου.

Με νέο ρεκόρ ΜΓΣ Εθνικού Γυναικών, στα 1500μ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο ανοιχτό στίβο η πρωταθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη, κερδίζοντας την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) με χρόνο 4.36.11.
Η Αναστασία γυμνάζεται στην Αθήνα με τον Παναγιώτη Χαραμή.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Αλεξάκης στο ύψος.

 

Share it