Search

Δ. Κωνσταντινίδης: «Θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε την έδρα»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ο Εβρίτης παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το πρώτο ματς των τελικών στην έδρα του Ολυμπιακού και τόνισε πως με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα του μπορεί να φτάσει στον στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ορεστιαδίτη λίμπερο:

“Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση στη σειρά των ημιτελικών και καταφέραμε να ξεπεράσουμε εύκολα το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια!

Από εδώ και πέρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος….ο τελικός! Ο ΠΑΟΚ, την τελευταία διετία, είναι δυο φορές πρωταθλητής και θέλουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Το πρώτο παιχνίδι μέσα στου Ρέντη είναι πολύ σημαντικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, προκειμένου να σπάσουμε την έδρα.

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα κάνει το Παλατάκι να “φλέγεται” στο 2ο παιχνίδι και θα μας δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Οι φίλαθλοί μας, έχουν στηρίξει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Θέλουμε την παρουσία τους και σε αυτά τα ματς, ώστε βήμα-βήμα να πετύχουμε το στόχο μας”.

Να θυμίσουμε ότι εκτός απ’ τον Κωνσταντινίδη, στον ΠΑΟΚ παίζουν οι Δημήτρης Γκαράς & Ανδρέας Ανδρεάδης που κατάγονται επίσης από τον Έβρο.

Share it