Search

Αποχαιρέτησαν τα προκριματικά με το κεφάλι ψηλά οι Κορασίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή! Στα τελικά οι Τιτάνες Παλαμά

Ακόμη μια εξαιρετική και αξιόμαχη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κορασίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή, που πάλεψαν ήταν πολύ ανταγωνιστικές στην μεγαλύτερη διάρκεια ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα απο τους Τιτάνες Παλαμά που για δεύτερη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια προκρίνονται στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων.

Οι παίκτριες της Δήμητρας Δόλωμα παρά την κακή ψυχολογία μετά τα όσα έγιναν χτές και την ήττα του Παλαμά απο τον Πανεδεσσαϊκό που τις έβγαλε εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς, πείσμωσαν πάλεψαν δυνατά απέναντι στις Κορασίδες του Παλαμά και ήταν μέσα στο κόλπο της νίκης για τρία δεκάλεπτα όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Καρδιτσιώτικης ομάδας τα έπαιξαν όλα για όλα και έφτασαν στη νίκη που τις στέλνει στα τελικά.

Τα δεκάλεπτα: 9-9, 17-18(ημίχρονο, 29-26, 45-30(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Σελεβός-Βασιλόπουλος Δ.

Τιτάνες Παλαμά (Χαντζιάρας): Κατσιαούνου 2, Ντούλα Αλ., Τσαρή, Πατσιαλή, Καρακώστα Μ. 2, Ντίνα, Μπενέκη 17(3), Καρακώστα Ε. 4, Πατούνη 13(1), Μπακρατσή 5(1), Ντούλα Αθ., Κατσή 2.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Δόλωμα-Σερμάκη): Κωφίδου 3, Μπαχτσεβάνη, Γιαννακίδου, Ισμαήλ-Τσαούς , Νικολαϊδου 14, Βουτσά , Δανιήλ 11, Ζάντζα, Φαλαλάκη 2.

Share it