Search

Έπεσε η αυλαία του 2ου Βαλκανικού Τουρνουά Παμπαίδων από τον Άθλο Ορεστιάδας! (photos)

Η Ντεσέτκα Νις από την Σερβία ήταν η νικήτρια του βαλκανικού τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων που διοργάνωσε για 2η φορά ο Άθλος Ορεστιάδας.

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Άθλου που ακολουθεί:

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα από όλους τελείωσε το 2ο Βαλκανικό τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων που διοργάνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας από την Παρασκευή 21/4 έως την Κυριακή 23/4 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ με την συμμετοχή πέντε ομάδων και εξήντα πέντε αθλητών.

Οι ομάδες που συμμετείχαν με οικοδεσπότη τον Άθλο Ορεστιάδας ήταν ο ΠΑΟΚ, ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, η Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και η Σέρβικη OKDESETKA από το Νις τις οποίες και ευχαριστούμε για την παρουσία τους στο τουρνουά που διοργανώσαμε. Κατά την διάρκεια αυτού του τριημέρου διεξήχθησαν συνολικά δέκα αγώνες μεταξύ ομάδων που δεν είχαν μέχρι τώρα την δυνατότητα να αγωνιστούν μεταξύ τους σε κάποιο πρωτάθλημα.

Από τις κερκίδες του νέου κλειστού πέρασαν αυτές τις τρεις μέρες συνολικά 200 φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των νέων αθλητών. Όλα τα παιδιά δήλωσαν ευχαριστημένα από τις εμπειρίες που πήραν αυτό το τριήμερο και από τις καινούργιες φιλίες που δημιούργησαν. Το Σάββατο 22/4 μετά το τέλος των αγώνων στο ξενοδοχείο ΒΙΕΝΝΗ (την ιδιοκτήτρια του οποίου Κα Νικόλ Ιωάννιδου ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας στο ξενοδοχείο της) μέλη του Δ.Σ του Άθλου Ορεστιάδας μαζί με τον προπονητή του τμήματος παμπαίδων Χουσίδη Θεόδωρο με τους εφόρους και προπονητές των άλλων ομάδων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το άθλημα το οποίο πρεσβεύσουν και με την δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας στο μέλλον μεταξύ τους.

Στο τέλος του τουρνουά έγιναν οι βραβεύσεις των ομάδων με τον Κο Σπαθόπουλο Αθανάσιο μέλος του Δ.Σ του Άθλου να δίνει το αναμνηστικό συμμετοχής στην ομάδα του ΠΑΟΚ που κατέλαβε την 5η θέση, τον Κο Κιλούδη Ευστράτιο επίσης μέλος του Δ.Σ του Άθλου να δίνει το αναμνηστικό συμμετοχής στην ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής που έλαβε την 4η θέση, τον πρόεδρο του Άθλου Κο Τσολακίδη Γεώργιο να βραβεύει τους παμπαίδες του Άθλου με το κύπελλο της 3ης θέσης, τον Κο Λυμπερίδη Αντώνη να βραβεύει την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου για την 2η θέση και τον εκπρόσωπο του Δήμου Ορεστιάδας Κο Μπαρμπούδη Αλέξανδρο πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης ΚΠΑΑΔΟΟ να βραβεύει την ομάδα από την Σερβία για την 1η θέση που πήρε στο 2ο Βαλκανικό τουρνουά παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους των ανθρώπων του Άθλου Ορεστιάδας τον δήμο Ορεστιάδας και τον Δήμαρχο Κο Μαυρίδη Βασίλειο για την αμέριστη συμπαράσταση προς τον σύλλογο μας για την ολοκλήρωση του 2ου Βαλκανικού τουρνουά παμπαίδων, τον Κο Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς για την πολύτιμη βοήθεια του στις επαφές με την ομάδα από την Σερβία, τους προπονητές των ομάδων ΠΑΟΚ Κο Γκουτσίδη Δημήτριο , Αίαντα Ευόσμου Κο Σρδαυκάκη Παναγιώτη και τον πρόεδρο της ομάδας της Α.Ε.Κομοτηνής Κο Πετρίδη Αναστάσιο για την αποδοχή της πρόσκλησης για την συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά. Επίσης τους διαιτητές του ΣΥΔΠΕ Θράκης που για αυτές τις τρείς ημέρες βοήθησαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Εμείς από την πλευρά του Άθλου Ορεστιάδας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά να προωθούμε το άθλημα που αγαπάμε και λατρεύουμε και να δίνουμε μεγάλη σημασία στην ένταξη περισσότερων νέων παιδιών στις τάξεις του συλλόγου μας. Στο άμεσο μέλλον θα ανακοινώσουμε και θα υλοποιήσουμε και άλλες ενέργειες και εκπλήξεις που στόχο έχουν να φέρουν την νεολαία της περιοχής μας στα γήπεδα και μέσω αυτού να πετύχουμε την ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και άλλα αθλητικά σωματεία.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς που στήριξαν αυτό το τουρνουά , ΣΕΡΚΕΛΙΔΟΥ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ – ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ(με υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Νομού Έβρου), ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΕΝΝΗ , ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΤΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,MAD FM107 (ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ), ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ, ΚΑΦΕ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, KRAFT PAINTS, ALPINO TOURS, ΕΛ.ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΟΥΖΕΡΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ, ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΖΕΡΒΑΣ, SPORTSWAY ERREA, ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΜΟΥΡΛΙΔΗΣ, ADMIRAL SPORT SHOP, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΖΙΡΑΤΟΥΔΗΣtypo

Επίσης τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ για την ετοιμότητα και παρουσία του στους αγώνες και τον ιατρό του Άθλου Κο Παπανδρέου Αθανάσιο για την παρουσία του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/4

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2-0

ΠΑΟΚ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 0-2

OKDESETKA NIS – Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4

OKDESETKA NIS – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 2-0

ΠΑΟΚ – Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 0-2

OKDESETKA NIS – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-0

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 0-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/4

ΠΑΟΚ – OKDESETKA NIS 0-2

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 0-2

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ 2-0

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. OKDESETKA NIS 8 (8-0)

2. ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 7 (6-2)

3. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 6 (4-4)

4. Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 5 (2-6)

5. ΠΑΟΚ 4 (0-8)

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά:

Share it