Search

“Τσέκαραν” το εισιτήριο τους για τα τελικά οι Έφηβοι της Ξάνθης που κέρδισαν τον Ηρακλή και πάτησαν κορυφή!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσαν, έστω και προσωρινά έχοντας παιχνίδι παραπάνω απο τον ΠΑΟΚ, η Κ17 της Ξάνθης που κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή και εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στα τελικά του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η περσινή φιναλίστ ήθελε μόνο νίκη κόντρα στον “γηραιό” και μπήκε αποφασισμένη να το πράξει απο νωρίς, στο πρώτο μέρος λίγο ο αέρας λίγο ο μαχητικός Ηρακλής κρατούσε στο μηδέν τους παίκτες της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης τουλάχιστον μέχρι το 34′ όταν το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κώστα Θυμιάνη κατέληξε στα δίχτυα του Αναστασιάδη για το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα της και να πάρει βαθιά ανάσα, χάρις σε σουτ του Γιάννη Ιωάννου. Εκεί που έμοιαζε το ματς να οδεύει σε εύκολη νίκη για την ομάδα της Ξάνθης στο 79′ ο Μακρής βγήκε απέναντι στον Ζουρνατζίδη και με πλασέ μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Η αντίδραση απο την ομάδα της Ξάνθης ήτα άμεση και στο 83′ μετά απο φάση διαρκείας ο Ιωάννου με πλασέ απο κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό στην αναμέτρηση “κλειδώνοντας” τη νίκη-πρόκριση για την ομάδα της Ξάνθης.

Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 55 βαθμούς και βρίσκεται στην 1η θέση του Β’ Ομίλου έχοντας παίξει 24 παιχνίδια, έχοντας δύο περισσότερους βαθμούς απο τον ΠΑΟΚ που ωστόσο έχει 23 παιχνίδια. Πολύ μακριά απο τους δύο πρώτους ο ΠΑΣ που μετά την ισοπαλία με την Βέροια έμεινε στους 40 σε 24 παιχνίδια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Ξένια Χαραλαμπίδου της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Ποδαρας (57′ Γκατζογιας), Λεωντσάκος (86′ Κριεζής) Τενεκές (69′ Κιολειδης) Θεοφυλάκης, Θυμιάνης (83′ Κιουπης), Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος, Ιωάννου, Τσιλίγγιρης (46′ Σπυριδωνιδης), Σουλεϊμάν.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αναστασιάδης, Ζευκόπουλος(57′ Παπαφιλίππου), Αρνομάλλης, Μπίλης, Βαφειάδης, Τούλης(57′ Δημητρακούδης), Παπαδόπουλος(57′ Κανταρτζής), Τσεκρέζι(72′ Μακρής), Ζαννάκης(72′ Κουλάλης), Αβραμίδης, Δρίζης

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης

Share it