Search

Ι. Βαταμίδης: «Ενδιαφέρον από ιδιώτες για κλειστό γυμναστήριο ενόργανης στην Αλεξανδρούπολη»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» με τον Δημήτρη Κολιό στον Maximum FM 93,6 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξ/πολης Γιάννης Βαταμίδης, υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ιδιώτες για την κατασκευή νέου κλειστού γυμναστηρίου ενόργανης γυμναστικής.

Όπως είπε ο κ. Βαταμίδης το καλοκαίρι θα γνωρίζουν στον Δήμο αν θα προχωρήσει αυτό το πλάνο με το ποσό που θα δώσουν αυτοί οι ιδιώτες (τα ονόματα των οποίων δεν ήθελε να αποκαλύψει) και στο οποίο θα προστεθεί και ένα ποσό από τον Δήμο ή θα βρεθεί μία άλλη λύση για το θέμα αυτό.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός χώρος στον οποίο παιδιά που ασχολούνται με την ενόργανη μπορούν να εξασκηθούν στο άθλημα τους είναι το ΤΟΛ δίπλα στο Προθερμαντήριο του ΚΕΓΕ, το οποίο μάλιστα δεν πληρεί τις κατάλληλες συνθήκες. Το νέο κλειστό για την ενοργάνη είναι ένα αίτημα των συλλόγων της Αλεξανδρούπολης που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, με τον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη να έχει υποσχεθεί σε πολλές ομιλίες του ότι θα χτιστεί το λεγόμενο «Σπίτι της Γυμναστικής».

Πέρα από το κλειστό για την ενόργανη, ο κ. Βαταμίδης αναφέρθηκε και στο παλιό κολυμβητήριο, το οποίο όπως τόνισε πηγαίνει προς κατεδάφιση.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Βαταμίδη εδώ!

Share it