Search

Αίτημα της ΑΕΛ για ενός λεπτού σιγή στο ματς με την Ξάνθη για τα θύματα της πτώσης του ελικοπτέρου!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι ένοπλες δυνάμεις και όχι μόνο μετά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου την Τετάρτη (19/4) που είχε ως τραγικό απολογισμό των θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό μίας αξιωματικού.

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και κάνει γνωστό ότι απέστειλε αίτημα στη Super League να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αναμέτρηση με την Ξάνθη την Κυριακή (23/4, 19.00) στη μνήμη των θυμάτων.

Αναλυτικά: «Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πενθεί και συμπάσχει. Ο αδόκητος χαμός των τεσσάρων ηρώων συγκλονίζει τις καρδιές όλων μας. Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος των οικείων τους και ως μέλη της βυσσινή οικογένειας, που από χθες καταμετρά νέες απώλειες, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη των αθανάτων. Ως ελάχιστο δε δείγμα τιμής και ευγνωμοσύνης στην απαστράπτουσα πατριωτική τους διαδρομή, η ΠΑΕ ΑΕΛ, με πρωτοβουλία του κ.Αλέξη Κούγια, απέστειλε αίτημα στην Super League προκειμένου να τηρηθεί στον αγώνα με την ΠΑΕ Ξάνθη ενός λεπτού σιγή.

Αν και …Των αντρειωμένων ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται, είμαστε βέβαιοι ότι ο Ύψιστος θα τους κατατάξει στις δικές του στρατιές και θα απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο των αγαπημένων τους προσώπων. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι !!!».

Share it