Search

Στον πάγκο του Παμβοχαϊκού και τη νέα σεζόν ο Εβρίτης Κώστας Δεληκώστας

Μετά την τρίτη ήττα από τον Ολυμπιακό, η οποία έθεσε τον Παμβοχαϊκό εκτός Final 4 της Volley League, ο Σουφλιώτης προπονητής της ομάδας της Κορίνθου Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε πως το πιο πιθανό είναι ότι θα μείνει για ακόμα ένα χρόνο στο τιμόνι του κλαμπ.

Η σχετική δήλωση του:

«Ο Ολυμπιακός είναι συγκεντρωμένος στα πρώτα σετ, σε όλη τη σειρά αγώνων. Ο Αγκάμεζ είναι ο παίκτης της χρονιάς και προετοιμάζονταν για αυτά τα ματς, όπως είναι λογικό. Κάναμε ελεύθερα τζαμπ σέρβις, είχαμε παρά πολλά λάθη αλλά όταν σημαδέψαμε σωστά είχε επιτυχία. Ο  Ολυμπιακός είναι μια κλάση πάνω από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπάρχει σταθερότητα στη διοίκηση δεν μπορείς να πας μπροστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, γιατί είμαστε η μοναδική ομάδα με πληρωμένε όλες τις δόσεις, είχαμε ζέστη στο γήπεδο και ότι άλλο χρειαζόμαστε. Λογικά θα μείνω στο Βραχάτι για άλλον έναν χρόνο».

Στον Παμβοχαϊκό ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 στο τρίτο ματς με τους Πειραιώτες και με τρεις ήττες δεν προκρίθηκε στο Final 4, αγωνίζεται και ο Ορεστιαδίτης Γιάννης Σκαρλατίδης.

Share it