Search

Επίσημη πρόταση για φιλοξενία του Final 4 των Κ17 της Super League στην Ξάνθη! Οι αντίπαλοι και η ομάδα που “αντιτίθεται”

Επίσημη πρόταση για την φιλοξενία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Super League κατέθεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict η ΠΑΕ Ξάνθη, που επιθυμεί να φιλοξενήσει τα τελικά της διοργάνωσης στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Μια πρόταση που αντιμετωπίστηκε θετικά απο την διοργανώτρια αρχή μια και η τόσο η πόλη όσο και οι εγκαταστάσεις του ξανθιώτικου συλλόγου πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο, άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως στην Ξάνθη έγινε και η πρώτη διοργάνωση final 4 του συγκεκριμένου πρωταθλήματος την περίοδο 2012-2013

Τούτη την στιγμή η πόλη της Ξάνθης μοιάζει το ακλόνητο φαβορί έναντι του Αγρινίου, που φιλοξένησε την διοργάνωση του 2013-2014 οπού μάλιστα πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί η ομάδα της Ξάνθης κερδίζοντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Ο μεγάλος αντίπαλος της Ξάνθης για την διοργάνωση όμως δεν φαντάζει τόσο πολύ η πόλη του Αγρινίου όσο η διαφωνία που εκφράζει ο Ολυμπιακός, που αυτή την στιγμή είναι ο μόνος που αντιτίθεται στην πρόταση για διεξαγωγή της τελικής φάσης στην Ξάνθη. Μάλιστα η διαφωνία των Πειραιωτών έγκειται όχι στο γεγονός πως η μια  εκ τω φιναλίστ δηλαδή η Ξάνθη θα αγωνιστεί στην έδρα της αλλά στο γεγονός πως όπως συνέβη και στην πρώτη διοργάνωση της τελικής φάσης που έγινε στην Ξάνθη υπήρχαν οπαδοί κυρίως του ΠΑΟΚ που είχαν δημιουργήσει “εχθρική” ατμόσφαιρα έναντι της ομάδας του Πειραιά.  Μάλιστα κατατέθηκε και επίσημη πρόταση για να φιλοξενηθούν οι αγώνες στο “Γεώργιος Καραϊσκης”, την έδρα δηλαδή του Ολυμπιακού, κάτι που πάντως δεν βλέπουν με θετικό μάτι οι υπόλοιπες ομάδες.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα μέχρι το τέλος του μήνα όταν και θα έχει παρθεί η τελική απόφαση, η Ξάνθη παρά την διαφωνία του Ολυμπιακού που αξίζει να τονίσουμε πως δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση του, μοιάζει να έχει πολλές ελπίδες για να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.

Share it