Search

Την Πέμπτη κλειδώνουν και μαθηματικά την πρόκριση στο final 4 οι Έφηβοι της Ξάνθης

Μια νίκη μακριά απο την εξασφάλιση της μαθηματικής πρόκρισης για δεύτερη διαδοχική χρονιά και τέταρτη συνολικά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League βρίσκεται η Ξάνθη, που την Πέμπτη υποδέχεται τον Ηρακλή στα Πηγάδια.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έχουν την ευκαιρία με νίκη επί του Ηρακλή να φτάσουν τους 55 βαθμούς και έτσι να διατηρήσουν την διαφορά των 13 βαθμών σε περίπτωση νίκης του ΠΑΣ επί της Βέροιας η ακόμα και να την αύξηση της διαφοράς. Και φυσικά αν συνυπολογίσει κανείς πως απομένουν αμέσως μετά τέσσερα παιχνίδια αντιλαμβάνεται κανείς πως η διαφορά των 13 βαθμών δεν καλύπτεται.

Παράλληλα με τη νίκη τους οι Έφηβοι της Ξάνθης  έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν έστω και προσωρινά και έχοντας παιχνίδι περισσότερο τον ΠΑΟΚ που δεν αγωνίζεται την Πέμπτη καθώς έχει υποχρεώσεις στο Future Cup, αυξάνοντας έτσι την πίεση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στην μάχη για την τελική κατάταξη που θα κρίνει και ποιον αντίπαλο θα βρουν οι δύο ομάδες στο final 4

Το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 14:30 στα Πηγάδια. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Ξένια Χαραλαμπίδου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it