Search

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Φανάρι και φιλική νίκη των Παλαίμαχων επί των Νέων

Το διάλειμμα του τετραημέρου, έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους του Φαναρίου να φορέσουν ξανά τα αθλητικά τους και να πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ παλαιμάχων και νέων ποδοσφαιριστών.

Το Φανάρι έχει πολλούς δυνατούς παλαίμαχους, καθώς πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και αρκετούς νέους που αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες του νομού, καθώς φέτος το Φανάρι δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

“Εντυπωσιακά γκολ, τρίπλες, σουτ, τάκλιν και φυσικά τακτικές και συστήματα… όλα αυτά είδαν οι πολλοί Μπακαλιάροι που παρακολούθησαν τον αγώνα. Το τελικό σκορ (11 – 6 υπέρ των Παλαιμάχων, με κυκλοφορία μπάλας στα τελευταία λεπτά σε ένδειξη fair play) όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Χρόνος πανηγυρίστηκε έντονα από τους νικητές. Οι Νέοι πίστεψαν πως το γεγονός ότι προηγήθηκαν (1 – 0 και 3 – 1) θα τους έδινε εύκολα την νίκη, αλλά διαψεύστηκαν παταγωδώς… Του χρόνου και πάλι, με τον ΑΟΦ να συμμετέχει -ελπίζουμε- κανονικά στα πρωταθλήματα”, αναφέρουν με αρκετή δόση χιούμορ οι υπεύθυνοι του αγώνα, μέσω της σελίδας του ΑΟΦ.

Πέρα από τον αγώνα, οι παλαίμαχοι έδωσαν την ευχή του στους νεότερους να επιστρέψουν ακόμη πιο δυναμικοί την ερχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα, γιατί το Φανάρι έχει ανάγκη τους …Μπακαλιάρους του!

Share it