Search

Έγινε του… Survivor στον Πέπλο, με Μαχητές και Διασήμους να έρχονται ισόπαλοι! (photos)

Στον καθιερωμένο πια φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παλαίμαχων, πιτσιρικάδων, εν ενεργεία παικτών που έχουν περάσει από τον Πέπλο και φίλων της ομάδας, μπήκε μία ντουζίνα γκολ!

Συγκεκριμένα στο ματς που διεξήχθη στο ομώνυμο χωριό του Έβρου, οι δύο ομάδες που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τα ονόματα Μαχητές & Διάσημοι (προφανώς αφωρμόμενοι από αυτά του Survivor), ήρθαν ισόπαλες με σκορ 6-6! 

Μετά από ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο (σκορ 1-1), στο δεύτερο οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά και παρ’ ότι οι “κόκκινοι” κρατούσαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι “μπλε” έχοντας σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες απέσπασαν την ισοπαλία.

Highlight της αναμέτρησης το καταπληκτικό γκολ για το 1-2 υπέρ των “μπλε” απο τον Τάκη Μαυρομάτηπου το πέτυχε με ψηλοκρεμαστό σουτ έπειτα από εκπληκτική ασίστ του Χρήστου Δανάκη.

Οι “μπλε”  δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να νικήσουν τον «χρυσό» αθλητή των special olympics Σταμάτη Παπάζογλου που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict, με την ευκαιρία της συνάντησης αυτών των ανθρώπων που αγαπούν το χωριό και την ομάδα, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να γίνουν προσπάθειες έτσι ώστε να ξανά κατέβει ο ΑΣ Πέπλος τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου, είτε μόνος του είτε με συγχώνευση με κάποια άλλη ομάδα. 

Συνθέσεις:

Μαχητες: Κωτουλας Χ, Τσιπλακης Β, Πετριδης Σ, Μπουγιουκλης Γ, Ρωσογλου Π, Πασχαλιδης Π, Δανακης Χ, Μαυροματης Τακης και υιος, Γιαλαματζης Γ, Ηλιασκος Μ, Λαμπακος Δ, Τσοτανιδης Π, Παπαζογλου Κ, Γιαννουλακης Λ, Ντουνακης, Δροσακης Α, Καμπακακης Χ, Γεωργουσουδης Δ, Μιλπανης Δ και αλλοι.

Διασημοι: Παπαζογλου Σ, Γεωργιαδης Θ, Τσιπλακης Α, Παπαθεοδωρου Β, Βαρσαμακης Γ, Μαυρογιαννης Γ, Στροφαλης Γ, Μηλιος, Στροφαλης, Σωτηριου Χ1, Σωτηριου Χ2, Γιαξιδης Θ, Σωτηριου, Καλπακας Α, Παπαχρηστου Λ, Bερανουδης Δ, Κολχουρης, Γερακακης Δ και αλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

Share it