Search

Το αδιέξοδο στην Ηρακλή φέρνει νέα σενάρια για αποχώρηση Παντελίδη!

Μπορεί ο Ηρακλής να είναι σε θέση ισχύος για την παραμονή του στη Super League μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα είναι παρόντα και ταλανίζουν την καθημερινότητα του “Γηραιού”.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων” και πρώην του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του “Γηραιού” εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τόνισαν τη δραματική κατάσταση που επηρεάζει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό οικονομικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα.

Ο Σάββας Παντελίδης βρίσκεται στην Αθήνα και θα επιστρέψει σίγουρα κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψει τα πράγματά του. Ωστόσο μένει άγνωστο προς το παρόν εάν θα εμμείνει στην απόφασή του ή θα μεταπειστεί και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα δύο εναπομείναντα ματς της Super League.

Share it