Search

Ο απολογισμός της χρονιάς από την αρχηγό της Νίκης Αλεξ/πολης Βάσω Καράμπαλη

Όταν το πλοίο έχει καλό καπετάνιο, δύσκολα μπορεί να βουλιάξει.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, όπου εντός του αγωνιστικού χώρου αρχηγός είναι η Βάσω Καράμπαλη που για ακόμα μία σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του Έβρου να πετύχει τους στόχους της.

Το SportsAddict μίλησε με την αρχηγό της Νίκης και στις παρακάτω γραμμές μπορείτε να διαβάσετε τι μας είπε για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της και σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό.

Καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς, αρχικά να παρουσιάσουμε μία ομάδα που να παίζει όμορφο και θελκτικό βόλευ και τελικά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Πάνω σ’ αυτό πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς θα μπορούσαμε να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα, δυστυχώς η περίοδος των εορτών σε συνδυασμό με την εξεταστική των φοιτητριών συμπαικτριών μου, συνέβαλε στο να χάσει η ομάδα την ομοιογένεια της, λόγω έλλειψης προπονήσεων και μας στοίχησε βαθμολογικά καθώς κάναμε τέσσερις σερί ήττες με αντιπάλους που υπό άλλες συνθήκες θα κερδίζαμε. Αυτό το διάστημα είνα το μόνο μελανό σημείο της χρονιάς. Μιας χρονιάς όπου το μυστικό της επιτυχίας είναι τρίπτυχο, διοίκηση-προπονητής-αθλήτριες.

Έτσι κι εγώ με τη σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά:

Τη διοίκηση της ομάδας μου, που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, είναι σημαντικό που βρίσκονται άνθρωποι, οι οποίοι ανιδιοτελώς προσφέρουν στην ανάπτυξη του βόλευ της πόλη μας. Καθώς και το πρόεδρο μας, Σίμο Χαρπαντίδη που πραγματικά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ο καλυτερος πρόεδρος!

Τον προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη, ο οποίος είναι ένας απ’ τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί και θα τον χαρακτήριζα ως τον άνθρωπο που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, κάθε προπόνηση του διαφορετική, έντονη, με πλούσιο ασκησιολόγιο που μας βοηθάει τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Μαζί με τον Γιάννη Κούτρα είναι το τέλειο προπονητικό δίδυμο.

Τις συμπαίκτριές μου, η καθεμία έβαλε το λιθαράκι της σ’ αυτήν πετυχημένη χρονιά, όπου απ’ την αρχή μέχρι το τέλος δεν έλειψε η προσπάθεια, η αγωνιστικότητα, η μαχητικότητα και το πάθος. Καθώς, μην ξεχνάμε ότι είμαστε ένα σύνολο γυναικών, διαφορετικών χαρακτήρων και ηλικιών και σίγουρα για να καταφέρεις πλήρη ενότητα χρειάζεται προσπάθεια από όλες και σεβασμό στη μοναδικότητα της κάθε μίας. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε καταφέρει.

Όσο αφορά το μέλλον, αν και είναι νωρίς να θέσουμε στόχους, ελπίζω τη νέα αγωνιστική χρονιά, πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία και να παίξουμε ακόμα καλύτερο και ομορφότερο βόλευ, η πορεία μας να είναι σταθερή και να τερματίσουμε εκεί που πραγματικά μας αξίζει. Επίσης, θα ήθελα το γήπεδο να έχει περισσότερο κόσμο γιατί πραγματικά τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, έτσι ώστε να κάνουμε το Μιχάλης Παρασκευόπουλος μια πραγματική έδρα.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που είναι δίπλα μου, με στηρίζει και αφιερώνει καθημερινά προσωπικό χρόνο, προσέχοντας το παιδί μου, για να μπορώ εγώ να είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου και να κάνω αυτό που αγαπώ».

Share it