Search

Φινάλε με νίκη μέσα στην Αμισσό για την Δόξα Μυρωδάτου στα πλέι άουτ της Α2 ΕΠΣ Ξάνθης

Χάρις τα τέρματα των Βασίλη Σιμιντηρίδη και Μπουδράκη η Δόξα Μυρωδάτου κατάφερε να πετύχει την δεύτερη της νίκη στα πλέι άουτ και να ολοκληρώσει με νίκη με 2-1 μέσα στη Νέα Αμισσό επί του τοπικού Ορφέα την φετινή χρονιά.

Μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες, που έγιναν ακόμη περισσότερες στο φινάλε της χρονιάς και τα πλέι άουτ οπού η ομάδα του Μυρωδάτου αρχικά ήταν να μην κατέβει αλλά τελικά αποφασίστηκε να κατέβει και να κάνει την προσπάθεια της έτσι ώστε και τη νέα σαιζόν να αγωνίζεται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Το φινάλε της χρονιάς αλλά και ο προγραμματισμός για τη νέα σαιζόν φέρνει πολλές και ριζικές αλλαγές στον σύλλογο που τη νέα χρονιά αναμένεται να παρουσιάσει εντελώς διαφορετική εικόνα σε όλα τα πόστα.

Όσον αφορά τη Νέα Αμισσό καθ’όλη την διάρκεια των πλέι άουτ οι παίκτες της Νέα Αμισσού προσπαθούσαν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της χρονιάς, παρουσιαζόμενοι στα περισσότερα ματς χωρίς καν προπονήσεις και με πολλές ελλείψεις. Το σίγουρο είναι και στον Ορφέα θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές με την διοίκηση εδώ και καιρό να μελετά τις επιλογές της για τη νέα χρονιά και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις σε αρκετά ανοικτά μέτωπα.

Τα πλέι άουτ της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης θα ολοκληρωθούν μετά το Πάσχα με την αναμέτρηση της Κεσσάνης Ερασμίου με την Ελπίδα Γενησέας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

6. Ελπίς Γενησέας 17

7. Κεσσάνη Ερασμίου 16

8. Δόξα Μυρωδάτου 4*

9. Ορφέας Ν. Αμισσού 1

10. Κεραυνός Λευκόπετρας  -**

*Ο Κεραυνός Λευκόπετρας αποχώρησε απο το πρωτάθλημα, η Δόξα Μυρωδάτου έχει έναν μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών

 

 

Share it