Search

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης 6 βαθμών απο τον Ηρακλή, αποχή απο τους παίκτες!

Την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Ηρακλή αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Ενώ την ίδια ώρα αγανακτισμένοι οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» από την ασυνέπεια της διοίκησης, αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, από τον Ηρακλή θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί για τα χρωστούμενα στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αντωνίου και άλλοι 3 για τα χρωστούμενα στον Γιώργο Μπλέτσα.

Ο Γηραιός έχει διορία τριών ημερών για να καταβάλει το ποσό που χρωστάει στους δυο ποδοσφαιριστές και να του επιστραφούν οι βαθμοί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αριθμός απόφασης 41/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (9.792,50 €) του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Αντωνίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 163/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 42/2017

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (12.849,98 €), του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Μπλέτσα , κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 162/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ποδοσφαιριστές Ηρακλή: Κουραστήκαμε

Οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων», αγανακτισμένοι από την ασυνέπεια της διοίκησης Παπαθανασάκη, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις τονίζοντας χαρατηριστικά: «Κουραστήκαμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ηρακλή:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ηρακλή, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα, κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας του Ηρακλή, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες.

Ομως, σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι. Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας.

Κουραστήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να σταματήσουμε να προπονούμαστε.

Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ότι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

Δεν πάει άλλο. Οχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ»

Share it