Search

Τριπλή πρόκριση στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος για τους Παμπαίδες του Δημοκρίτειου Κομοτηνής!

Με τέσσερις αθλητές ταξίδεψε στην Α΄ Προκριματική φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων –Πανκορασίδων, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2002-2004 το τμήμα πάλης ΑΣ Δημοκρίτειο, με 3 από αυτούς να καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το paratiritis-news.gr, στο γυμναστήριο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκαν στους Παμπαίδες Β΄, ο Κωνσταντίνος Αυτοφορίδης στην κατηγορία των 47 κιλών, και ο Νίκος Αμπελίδης στην κατηγορία των 53 κιλών. Στην κατηγορία των Παμπαίδων Α αγωνίστηκε ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στην κατηγορία των 73 κιλών, ενώ στις Παγκορασίδες η Μαρία Νταμουτσίδου πάλεψε στην κατηγορία των 62 κιλών.

Οι αθλητές τα πήγαν πολύ καλά. Τρείς εξ αυτών προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, με τον προπονητή τους κ. Θόδωρο Καρυπίδη να επισημαίνει πως έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, την οποία ελπίζει πως θα επαναλάβουν στην τελική φάση.

Ο μόνος που δεν προκρίθηκε ήταν ο Νίκος Αμπελίδης, γιατί, όπως σημείωσε ο Καρυπίδης, έκανε μερικά λάθη, που τελικά του κόστισαν την πρόκριση. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν στην Μεσσηνία στις αρχές Μαΐου, όπου θα διεκδικήσουν τα μετάλλια στους τελικούς.

Share it