Search

Τρεις πρωτιές και τέσσερις προκρίσεις στο Πανελλήνιο για την Ολυμπιακή Φλόγα στα Προκριματικά Παμπαίδων

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψαν απο την Θεσσαλονίκη οι παλαιστές της “Ολυμπιακής Φλόγας” Ξάνθης, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να πανηγυρίζει τέσσερις προκρίσεις στα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων.

Πιο συγκεκριμένα στο γυμναστήριο του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη οπού πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για την προκριματική φάση του Πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε με 3 αθλητές στους Παμπαίδες Α’ και 2 στους Παμπαίδες Β’. Καταφέρνοντας οι τέσσερις εξ’ αυτών να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους για τα τελικά καταλαμβάνοντας τρείς πρώτες θέσεις και μια τρίτη.

Στους Παμπαίδες Α’ ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης κατέλαβε την πρώτη θέση στα 47 κιλά, και ο Δημήτρης Παροτσίδης την τρίτη θέση στα 66 κιλά παίρνοντας αμφότεροι την πρόκριση για τα τελικά, ικανοποιώντας τον προπονητή του συλλόγου Θεόδωρο Ηλιάδη που πιστεύει πολύ και στους δύο για παρουσία στο βάθρο των νικητών. Εκτός τελικών έμεινε ο Σάββας Αντωνιάδης που κατετάγη στην πέμπτη θέση στα 47 κιλά, γνωρίζοντας την ήττα απο τον συμπαίκτη του Γεωργιάδη ενώ στα ρεπεσάζ έχασε την πρόκριση στον μικρό τελικό απο αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή.

Στους Παμπαίδες Β’ ο ξανθιώτικος σύλλογος έκανε το 2/2 στις προκρίσεις και μάλιστα αμφότεροι ώς πρώτοι. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη θέση στα 47 κιλά κατέλαβε ο Αλέξανδρος Μπατζακίδης, όπως και ο Δημήτρης Λογγινίδης στα 32 κιλά

Τα τελικά θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαΐου στην Καλαμάτα, με τους νεαρούς ξανθιώτες να έχουν βάσιμες ελπίδες για να διακριθούν και εκεί, με το κίνητρο μάλιστα για τους Παμπαίδες Α’ να είναι ιδιαίτερα μεγάλο καθώς για πρώτη φορά όσοι καταλάβουν την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους θα εξασφαλίσουν πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Παμπαίδων που θα γίνει στο Βελιγράδι της Σερβίας.

 

Share it