Search

Συγχαρητήρια του Ε. Λαμπάκη προς τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Συγχαρητήρια ανακοίνωση μέσω δημοσίευσης στην επίσημη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποίησε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κοινοποιώντας τα συγχαρητήρια του Δημάρχου, Ευάγγελου Λαμπάκη, προς την διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του συλλόγου, για την παραμονή τους στην Α2 εθνική κατηγορία χειροσφαίρισης (χάντμπολ).

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, έρχονται λίγες εβδομάδες μετά τις εντονότατες αντιδράσεις των Κυκλώπων για τα κριτήρια και την μέθοδο που δόθηκαν οι επιχορηγήσεις του Δήμου προς τα αθλητικά σωματεία. Ο Ευάγγελος Λαμπάκης έσπευσε να γεφυρώσει το όποιο χάσμα ίσως προέκυψε μεταξύ Δήμου και Κυκλώπων, δείχνοντας πως ο Δήμος Αλεξ/πολης απ’ την πλευρά του σέβεται την προσπάθεια που πραγματοποιούν  οι Κύκλωπες που προσφέρουν επιτυχίες στην πόλη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ενώ τους εύχεται να “να προσφέρουν στην πόλη μας περισσότερες επιτυχίες” στο μέλλον.

Η δημοσίευση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει θερμά τους Κυκλωπες Αλεξανδρουπολης Α.Σ. για την εξαίρετη προσπάθεια, το πάθος και το σθένος που υπέδειξαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος καταφέρνοντας να διατηρήσουν την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία Χάντμπολ Ανδρών.
Εύχεται στους αθλητές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα και να προσφέρουν στην πόλη μας περισσότερες επιτυχίες.

Share it