Search

Ενημερωτική συνάντηση γονέων & τμημάτων υποδομής στην ΑΕ Κομοτηνής

Περισσότερα στην ανακοίνωση της Α.Ε.Κ.:

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση γονέων , των τμημάτων υποδομής , του συλλόγου μας. Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο των ακαδημιών μας , όπου οι γονείς ενημερώθηκαν για την πρόοδο των νεαρών αθλητών από τους προπονητές τους και για τις δραστηριότητες του συλλόγου ως το τέλος της σεζόν.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο προπονητής των ακαδημιών & υπεύθυνος marketing του συλλόγου κύριος Δαφτσης Μανώλης που αναφέρθηκε σε θέματα ασφάλειας , υγιεινής διατροφής , σε συμβουλευτικα θέματα προς τους γονείς που μεγαλώνουν νεαρούς αθλητές , καθώς και σε θέματα marketing του συλλόγου.

Επίσης έγινε παρουσίαση των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τουρνουά 3 on 3 , πλειάδα φιλικών αγώνων ( πέραν του πρωταθλήματος παμπαίδων Α & Β που είναι σε εξέλιξη ) , καλοκαιρινό εβδομαδιαίο basketball camp , αλλά και την υπέρτατη εμπειρία για τους μικρούς αθλητές μας , αυτής , της συμμετοχής στην μπασκετική κατασκήνωση yuppicamp στην Χαλκιδική τον Αύγουστο από 9/9-16/8.

Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο προπονητής της αντρικής ομάδας κύριος Κοκκινοπουλος Σωτήρης που τυχαίνει να είναι επί σειρά ετών αρχηγός στις κατασκηνώσεις yuppicamp. Ως ειδικός αναφέρθηκε στους τρόπους και τους όρους συμμετοχής που μπορεί να είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για δικαιούχους του ΟΑΕΔ εφόσον καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους έως τις 20 Απριλίου!!!! Επίσης ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή δικαιούνται και ασφαλισμένοι σε μερίδα ασφαλιστικών ταμείων.

Το team των προπονητών ενθάρρυνε τους γονείς να ωθούν τα παιδιά τους σε συμμετοχή κάθε δραστηριότητας του συλλόγου , καθώς ζητήθηκε και η στήριξη των χορηγών μας που έχουν προσφέρει στα μέλη μας ειδικές εκπτώσεις.

Η συνάντηση έκλεισε με διάλογο και με κατ ιδίαν ενημέρωση των γονέων από τους προπονητές των τμημάτων.

Τονίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση yuppicamp έχουν και φίλοι ή συγγενείς των αθλητών μας , καθώς και αθλητές από άλλους συλλόγους. Σημαντικό είναι ότι στην διάρκεια του yuppicamp οι προπονητές των ακαδημιών θα βρίσκονται δίπλα στους νεαρούς αθλητές καθ όλη την διάρκεια του με πλειάδα άλλων συλλόγων και έμπειρων προπονητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημέρωνεστε από τον υπεύθυνο Ροδόπης-Εβρου της κατασκήνωσης yuppicamp Κύριο Δαφτση Μανώλη στο τηλέφωνο : 6974110621.

Share it