Search

Εξαιρετικές εμφανίσεις, προκρίσεις σε τελικούς και 30 ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΝΟΑ!

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξ/πολης που ακολουθεί:

Με την εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου μας , πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα το περασμένο Σαββατοκύριακο 8-9- Απριλίου , τα 35α Νιόβεια 2017.

Τα Νιόβεια διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Χ.Α.Ν.Θ. στην μνήμη της πρόωρα χαμένης κολυμβήτριας Νιόβης Παπαδοπούλου καθώς κι άλλων αθλητών κολυμβητών όπως ο Νικήτας Καλούδης, ο Μιχάλης Μαϊκίδης ο Στέργιος Κουτεντάκης κι ο Νίκος Καϊσης. Είναι αγώνες ανοιχτής κατηγορίας υψηλού επιπέδου , ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι της Κ.Ο.Ε. αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κολύμβησης (FINA) ενώ οι αγώνες σε όλες τις κατηγορίες γίνονται με πρόγραμμα των GRAND PRIX, και προσμετρούνται για την επίτευξη ορίων για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 12 αθλητές , οι οποίοι αγωνίστηκαν με μαχητικό πνεύμα ανάμεσα σε 430 συνολικά αθλητές και δεκάδες σωματεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε μια διοργάνωση με υψηλό ανταγωνισμό , όλοι μας οι αθλητές έκαναν αξιέπαινες προσπάθειες αφού σημειώσανε 30 ατομικά ρεκόρ, όρια πρόκρισης για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, και 9 αθλητές μας εξασφαλίσανε τη συμμετοχή τους σε 7 μεγάλους τελικούς, και 13 μικρούς τελικούς σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που επέδειξαν ομαδικό πνεύμα , εκφράζοντας αλληλοϋποστήριξη, ενθουσιασμό και αλληλοσεβασμό, και κυρίως πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας.

Τονίζεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας με υψηλή φόρτιση. Παρόλα αυτά η εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας αποδεικνύει ότι η προσπάθεια, η κατάλληλη προετοιμασία και η συστηματική δουλειά της προπονήτριας Γιώτας Αθανασίου, η αμέριστη υποστήριξη των γονέων καθώς και η υπευθυνότητα που διακρίνει όλη την ομάδα, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με απώτερο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι. Οι επιτυχίες των αθλητών μας, δίνουν υποσχέσεις για ακόμη πιο υψηλές επιδόσεις στις επόμενες διοργανώσεις.

Share it