Search

13 χρυσά και 11 ασημένια για τον Γιν-Γιανγκ Κομοτηνής στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου, που διεξήχθη στην πόλη μας από το Σύλλογο Γιν – Γιανγκ Κομοτηνής, το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 Απριλίου. Η διεξαγωγή των αγώνων έλαβε χώρα, στο πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΦΑΑ.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ). Το Σάββατο 1 Απριλίου περιελάμβανε Προπονητική Ημερίδα με σεμινάρια Duo System, Fighting System προπαιδικό, -12, -15, -18, -21 και +21 ετών, Selfdefence – Σωμάτων Ασφαλείας, NE-Waza System. Σεμινάρια γραμματείας αγώνων και διαιτησίας αγώνων, από τον παγκόσμιο διαιτητή Α΄ κατηγορίας της ΕΦΕΟΖΖ Δημήτριο Γεωργαντίδη. Την Κυριακή 2 Απριλίου, το κλειστό γυμναστήριο γέμισε με μικρούς και μεγάλους αθλητές που αγωνίστηκαν σε DUO και Fighting System.

Ο διοργανωτής σύλλογος Γιν Γιανγκ έλαβε τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση τόσο από τους εκπροσώπους της Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ όσο και από τους συμμετέχοντες αθλητές, συνοδούς και προπονητές τους. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ανέστης Πουλικίδης και η γραμματέας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μαρία Χαριτοπούλου συνεχάρησαν τον Α.Σ. Γιν Γιανγκ κατά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την επιλογή τους ως διοργανωτή συλλόγου.

Οι αγώνες κύλησαν ομαλά με ταυτόχρονη παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του υπεύθυνου Αν. Μακεδονίας & Θράκης στο Ζίου Ζίτσου Θεοδόση Χατζηβλασίου.

Οι προπονητές που φέρανε τους αθλητές τους να αγωνιστούν: Δήμητρα Μουσχάκη, Θωμάς Χαντζής, Νατάσα Καρυδοπούλου, Πάρης Μαρινέλης, Άκης  Μουμτζής, Παναγιώτης Λυγκόζης.

Από τα τμήματα διαιτησίας και γραμματείας που λειτουργούν στον Α.Σ. Γιν Γιανγκ στελέχωσαν το πρωτάθλημα οι: Διαιτητές:  Θεοπούλα Ευαγγέλου, Εμμανουήλ Λένος, Αναστάσιος Κωνσταντινίδης, Κυριακή Πασχαλίδου, Βάσω Ρούφου, Βασίλης Τσίνας, Βαλάντης Τοκαλακτσίδης, Σταύρος Φράγκος, Γιώργος Ναλμπάντης και Χρήστος Ξανθόπουλος. Γραμματείς αγώνων: Αγγελική Ψωμιάδου, Νεραντζής Τσαγκαλίδης, Μαρία Πέτρου, Λεμονιά  Μπαγγέα, Παναγιώτης Παιδαράκης, Δέσποινα Αγγελάκη, Ελένη Κεραμοπούλου, Μελπομένη Σκοδραμούδη, Ηλίας Ευαγγελίδης, Ιωάννα Κορακοπούλου, Σοφία Παιδαράκη, Νίκη Ευαγγελίδου, Θωμάς Χατζηκωνσταντίνου, Μαρία Κανιτσέρη.
Οι 35 αθλητές του συλλόγου Γιν Γιανγκ, διακρίθηκαν με 43 μετάλλια στο Fighting & Duo System, ο καθένας στην κατηγορία του (Ηλικία – Κιλά) συνοδευόμενοι από τους προπονητές του συλλόγου Δήμητρα Μουσχάκη- 5 DAN, Ευθύμης Δημητρακόπουλος-1 DAN.

FIGHTING SYSTEM:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ    ΘΕΣΗ
Μαρία Καλλιθέα Κουρκούτα    Χρυσό – 1η
Μάριος – Ιωάννης Παπάζογλου    Χρυσό – 1η
Ανδρέας Παροτσίδης    Χρυσό – 1η
Σταύρος Χατζηδημητρίου    Χρυσό – 1η
Αναστάσιος Γιαντσίδης    Χρυσό – 1η
Βασιλική Κιλτσίκη    Χρυσό – 1η
Αλεξία Νταντούρη    Χρυσό – 1η
Αργυρώ Λαδοπούλου    Χρυσό – 1η
Θανάσης Ντούβας    Χρυσό – 1η
Εμμανουήλ Λένος    Χρυσό – 1η
Αναστασία Ίτσα    Χρυσό – 1η
Πασαλή Χακάν    Χρυσό – 1η
Σταύρος Ξάκης    Χρυσό – 1η
Σάββας Τσακιρίδης    Ασημένιο – 2η
Παναγιώτης Πιπής    Ασημένιο – 2η
Γιώργος Τριανταφυλλίδης    Ασημένιο – 2η
Νικόλαος Καραβέτης    Ασημένιο – 2η
Μαρία Ευαγγελίδου    Ασημένιο – 2η
Δημήτρης Αναγνωνστόπουλος    Ασημένιο – 2η
Δημήτριος Βίντος    Ασημένιο – 2η
Δήμητρα Αντωνακάκη     Ασημένιο – 2η
Kούρτ Χουσεΐν Εϊμέν    Ασημένιο – 2η
Δημήτρης Παπακυριαζής    Ασημένιο – 2η
Μιχαήλ Κουτσοδόντης    Ασημένιο – 2η

Share it