Search

Τα έβαλε με τους ληστές και βγήκε νικήτρια η καταδρομέας – βολεϊμπολίστρια Νατάσα Θεοχαρίδου από τον Έβρο!

Είναι από τα περιστατικά που θυμίζουν κινηματογραφικές σκηνές. Μια δεκανέας των καταδρομών βάζει τα “γυαλιά” σε επίδοξους ληστές.

Όλα διαδραματίστηκαν χθες Σάββατο 8 Απριλίου λίγο μετά τις 12:00, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η Ορεστιαδίτισσα καταδρομέας Νατάσα Θεοχαρίδου είδε ξαφνικά κάποιον νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του.

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο… η Νατάσα χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, έτρεξε πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο είχε ήδη ξεκινήσει να κινείται. Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παρ-πριζ του αυτοκινήτου και φωνάζει.

Οι δύο δράστες, τα έχασαν στην εικόνα της “αγριεμένης” δεκανέα και πέταξαν από το παράθυρο του αυτοκινήτου την τσάντα της. Έπειτα ανέπτυξαν ταχύτητα κι έφυγαν. Ακόμη και τότε η Νατάσα δεν πανικοβλήθηκε κράτησε τον αριθμό των πινακίδων του αυτοκινήτου των δραστών, τη μάρκα και το χρώμα του και τα έδωσε στην αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να εντοπιστούν έπειτα από λίγες ώρες.

Η Νατάσα Θεοχαρίδου, είναι μητέρα ενός παιδιού 7 μηνών και εκτός από καταδρομέας είναι αθλήτρια του βόλεϋ και αθλήτρια σκοποβολής.

Η ίδια δήλωσε:

“Έκανα το αυτονόητο. Δεν άφησα δύο κακοποιούς να κάνουν άλλη μια παράνομη πράξη”. Και συνεχίζει:”Θόλωσα, όλα μαύρισαν και απλά όρμηξα. Είμαι μαμά ενός μικρού παιδιού και οι σκέψεις μου ήταν για το τι θα γινόταν αν το είχα μαζί μου, αν μου το έπαιρναν”.

Πηγή: e-evros.gr

Share it