Search

Ραζβάν Λουτσέσκου: “Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος απο την ομάδα”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι η Ξάνθη προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης στο “Θ. Κολοκοτρώνης” και το 0-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

“Το παιχνίδι έληξε 0-0, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Ήμασταν η ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πιτσέλι και τον Βασιλακάκη.

Στο τέλος όμως πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή δουλειά της ομάδας αλλά και όλης της χρονιάς.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με τη δική μας νοοτροπία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, ενώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρουμάνου τεχνικού.

Για τον κακό ρυθμό του παιχνιδιού:

“Ρωτήστε τους ανθρώπους της Τρίπολης. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δε μείναμε πίσω στην άμυνα. Δεν ξέρω την στρατηγική του αντιπάλου, αλλά εμείς πάντως προσπαθήσαμε στην δημιουργία”.

Για το γεγονός πως η Ξάνθη δεν είχε τελική στο πρώτο ημίχρονο:

“Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε Ολυμπιακός. Πήραμε τέσσερις πόντους από τον Αστέρα αυτή τη χρονιά.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην αρχή της χρονιάς αν μιλούσαμε για τη θέση που θα βρίσκεται ο Αστέρας αυτή τη στιγμή, θα ήταν κάτι το απίστευτο”.

Share it