Search

Μισή ντουζίνα γκολ στο Αρίστεινο και τρίποντο για τον γηπεδούχο κόντρα στη Μαΐστρο

Μπορεί ο ΑΟ Αρίστεινου να βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 4-2 του 2ου ΑΟ Μαΐστρου εντός έδρας.

Η Μαΐστρος ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Λαγού από το ύψος του κέντρου, ο Νότης κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα με το στήθος, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα του Αρίστεινου για το 0-1 στο 7′. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν. Ο Καβουγιώργης θα βγάλει τη σέντρα και ο Λημτσιούλης θα κατεβάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και θα πλασάρει για το 1-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους το Αρίστεινο θα εφνιδιάσει τον αντίπαλο του και θα φτάσει στην ολική ανατροπή του σκορ. Σκορερ και πάλι ο Λημτσιούλης με δημιουργό αυτή τη φορά τον Μπίτσο. Ωστόσο, το προβάδισμα του Αρίστεινου δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο Νότης θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 53′ με πέναλτι ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τρία λεπτά αργότερα εκ νέου προβάδισμα για τους γηπεδούχους με τον Ντεφίδη να χρίζεται αυτή τη φορά σκόρερ. Στο 66′ ο Ντεφίδης θα βγάλει μία συρτή σέντρα, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Παρασίδης θα βγει για να μπλοκάρει, αλλά η μπάλα θα περάσει κάτω από τα πόδια του και θα καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 4-2.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σιβούδη έχουν οι άνθρωποι του ΑΟ Μαΐστρου.

Συνθέσεις:

ΑΟ Αρίστεινου: Γκαϊντατζής Χ., Καβουγιώργης, Μιχαλεντζάκης, Πετκίδης, Γκαϊντατζής Κ., Καρασάνης Χ., Καρασάνης Θ., Τσακιρίδης (46′ Γκόγκος), Λημτσιούλης, Μπίτσος (72′ Γεωργίου), Ντεφίδης (89′ Μαρινέλης).

ΑΟ Μαΐστρου: Παρασίδης, Μελαδένιος, Μπατζάκας (46′ Αντωνιάδης), Παρασκευάς, Φωτεινός (73′ Παυλίδης), Δημούτσης, Λαγός, Λάζος, Νότης, Σαρηγιαννίδης, Καραλίδης (64′ Σκαμπαβήριας).

Διαιτητής: Σιβούδης – Βοηθοί: Σαμουρκασίδης, Κωνσταντάκης

Share it