Search

Χάνει έδαφος στην μάχη των πλέι οφ η Ξάνθη που κόλλησε στο μηδέν με τον Αστέρα στην Τρίπολη!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στην Τρίπολη Ξάνθη και Αστέρας, αναμέτρηση που δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος κάνει να μοιάζει “βουνό” η προσπάθεια της Ξάνθης για είσοδο στην πεντάδα.

Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους στο τέλος πήραν από ένα βαθμό με την ξανθιώτικη ομάδα να έχει πλέον 45 πόντους στον σχετικό πίνακα 4 λιγότερους απο την πέμπτη ΑΕΚ δύο στροφές πριν το τέλος. Αυτή ήταν η 9η φετινή ισοπαλία για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου και η 4η μακριά από την έδρα της.

Το «φιλμ» του αγώνα

22′ Σέντρα του Ιωαννίδη, κεφαλιά του Μάσα, λίγο άουτ η μπάλα.
65’ Μακρινό άστοχο σουτ του Μανιά.
67’ Γιουνές και Βασιλακάκης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να κάνει σουτ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αθανασιάδης.
73’ Το σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή δεν βρήκε τον στόχο.
74’ Το πλασέ του Γιουνές πάνω στην κίνηση πέρασε άουτ.
76’ Ο Τριανταφυλλόπουλος έκοψε την τελευταία στιγμή τον Πιτσέλι πριν ο τελευταίος σουτάρει.
79’ Άστοχο το φαλτσαριστό σουτ του Πιτσέλι.
85’ Η νέα προσπάθεια του Μάσα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
90+’ Ο Βασιλακάκης έκανε το άστοχο σουτ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Διαιτητές και κάρτες

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με βοηθούς τους κ.κ. Ακριβό Χρήστο (ΕΠΣ Αθηνών) – Τζαφολιά Δημήτρη (ΕΠΣ Αν. Αττικής) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Άγγελος Ζαραβίνος (ΕΠΣ Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες: 64’ Πιτσέλι, 69’ Τσουκαλάς.
Κόκκινες κάρτες:

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης(Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς (76’ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μάσα, Φαρίνια (67’ Γκοντό), Ιωαννίδης (63’ Χαμντανί), Μανιάς.
ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Λουσέρο, Καμαρά (53’ Ντε Λούκας), Σολτάνι, Λάζιτς (53’ Πιτσέλι), Βασιλακάκης Γιουνές.

Share it