Search

Σκαρφάλωσε στην κορυφή η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

Τα πλέι-οφ στην ΕΠΣ Θράκης κρύβουν απ’ την αρχή της θέσπισής τους αρκετές ανατροπές. Η πρώτη συντελέστηκε ήδη για φέτος, με το σκηνικό στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος να μεταβάλλεται και η κορυφή να έχει νέο κάτοικο ή για να ακριβολογούμε, να την μοιράζονται πλέον δύο ομάδες.

Η κληρωτίδα για τα πλέι-οφ έβγαλε ντέρμπι απ’ την πρεμιέρα μεταξύ της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Ο Ίασμος είχε μαξιλαράκι τριών βαθμών απ’ το δεύτερο Σιδηροχώρι και με οποιοδόποτε αποτέλεσμα πλην της ήττας θα διατηρούσε μία διαφορά -μικρή μεν, διαφορά δε- από τον αντίπαλό του στην πρεμιέρα, τον ΠΑΟ Κοσμίου και την Ελπίδα Σαπών.

Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Σκουλή, είχαν όμως διαφορετική γνώμη και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση στην κορυφή και να αλλάξουν το σκηνικό στην υπόθεση “άνοδος”. Με κορυφαίο τον Χατζήπαπα που έβαλε ένα γκολ και δημιούργησε ακόμη ένα, η Δόξα έφτασε στο τρίποντο.

Λίγο μετά το ημίωρο οι γηπεδούχοι πήραν τον προβάδισμα με τέρμα του Χατζήπαπα με σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή. Τόσο πριν την επίτευξη του τέρματος, όσο και στην υπόλοιπη διάρκεια του α’ μέρους οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πίεσαν και για άλλο τέρμα. Με το 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια και το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κατά πολύ. Ο Ίασμος ήθελε, αλλά φαινόταν να μην μπορεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, περίπου μετά από μισή ώρα παιχνιδιού (74′) η Δόξα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Χατζήπαπα αυτή την φορά ήταν ο δημιουργός και ο Γάιδας ο σκόρερ του τέρματος που σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων.

 

Διαιτητές:

Κουμπαράκης, Χούσκογλου, Ρόιδος

 

Συνθέσεις:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αλεξακούδης, Πλαστάρας (70΄ Ταβασίδης), Αμοιρόπουλος (79΄ Γιαννακίδης), Κοσίης, Γάϊδας, Πανουργιάς (70΄ Παππούς Α.), Χατζήπαπα, Μαυράκης.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Αϊβάζης): Κορωνάκης, Ζαχαρόπουλος, Πενόπουλος (40΄ Ιμπίς), Χουσέϊν Σαλήμ, Μπενέκος (79΄ Μπιλμπιλής), Χατζητουλούσης, Γιαννακιτζίδης, Μπίμπαση Αλή (46΄ Γκιρετλή), Γρίβας, Αντωνιάδης, Βιόπουλος.

Share it