Search

Νίκησε τον Άβαντα και… πέταξε ψηλότερα η Νίψα

Ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να πάρει το πρωτάθλημα στο Νότιο όμιλο της Β’ κατηγορίας και να ανέβει στην Α’, πήρε χθες η ΠΑΕ Νίψας επικρατώντας 2-0 εντός έδρας του Ατρόμητου Άβαντα.

Η ομάδα του Δημήτρη Αποστολίδη κατάφερε να προηγηθεί με τον Λαμπάκο στο 55′, φάση στην οποία οι άνθρωποι του Άβαντα διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Το τελικό 2-0 έγινε από τον Β. Καλαϊτζίδη στο 78′.

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Μαΐστρου απ’ το Αρίστεινο, η Νίψα ξέφυγε 6 βαθμούς από τη 2η θέση όπου βρίσκεται η Μαΐστρος. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει 8 αγωνιστικές ακόμα και τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά σίγουρα οι 6 βαθμοί είναι ένα σημαντικό προβάδισμα για τους «ποντίους».

Συνθέσεις:

ΠΑΕ Νίψας (Δημήτρης Αποστολίδης): Μπινόπουλος, Κατσέλης, Κοτζαμανίδης, Μπουρουτσής, Μπατμανίδης, Γυλός (75′ Καρφαρίδης), Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης, Λαμπάκος (85′ Καλαϊτζίδης Σ.), Καλαϊτζίδης Β., Κουτσούκης (65′ Πεχλιβανίδης).

Ατρόμητος Άβαντα (Χρόνης Νέδος): Θεοχαρίδης, Στεργίου (80′ Διακίδης), Δανιήλ, Σύρος, Βλάχος, Σταμπουλίδης (68′ Γκουλιαμάς), Μπαρμπαγιάννης, Φιλίδης (60′ Χατζηευαγγέλου), Σιβούδης, Κεσσάτης, Φραγγουλίδης.

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Τερζόπουλος, Παλαιοπάνης

Share it