Search

Επιτέλους νίκη για την Ροδόπη ’87! Με τριάρα επί των Πιεριδών το πρώτο τρίποντο στο 2017

Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2017 σημείωσε η Ροδόπη ’87, που μετά απο έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη κατάφερε να επανέλθει σε αυτές κερδίζοντας με 3-0 την ομάδα των Πιερίδων.

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε απο την αρχή πολύ δυνατά στο ματς που έγινε στο Κόσμιο, και επέβαλε εξ’ αρχής τον ρυθμό της. Στο 28′ ήρθε το πρώτο γκολ στο 2017 για την Ροδόπη όταν μετά απο σέντρα της Κακοψήτου και σουτ της Τσουκαλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέλεξε στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με την ομάδα της Ροδόπης να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη και με την συμπλήρωση 50′ λεπτών αγώνα έκανε δύο τα τέρματα της όταν η Πατεράκη πήρε το ριμπάουντ απο απόκρουση της τερματοφύλακα των Πιερίδων σε σουτ της Τσουκαλά, με την Πατεράκη απο κοντά να κάνει το 0-2. Η Τσουκαλά βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στρατούδης με βοηθούς τους  Σταφυλά και Χρηστίδου της ΕΠΣ Έβρου.

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Κακόψητου, Γεωργαντά (65’ Αντωνοπούλου), Ψαρίδου (67’ Αζρά), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου.

Πιερίδες Μούσες (Ζιώτα) : Αρζουμανίδη, Τζιουμέρκα Χ., Κόλτση, Μετενίδου (λ.τ. 38’ Επισκοπάκη), Καλιτζίκα, Βούλγαρη, Κατσιμπούρα, Γκούτσα (85’ λ.τ. Κοκοτίδου), Παναγιωτίδου, Βίσμπα, Γελαστοπούλου (46’ Τζιουμέρκα Β.).

Share it