Search

Χωρίς Ψάλτου αλλά με πίστη και έτοιμος να γράψει ιστορία ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Συνέντευξη τύπου ενόψει της συμμετοχής του Λεύκιππου στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης” παραχώρησαν οι ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου. Παρόντες ήταν ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Σταμπουλής και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Πασχάλη Λύρατζης.

Στη συνέντευξη που έγινε στα γραφεία της ομάδας (Πλάτωνος 10) τα μέλη της ξανθιώτικης ομάδας αφού έκαναν μία μίνι αναφορά στην παρουσία της ομάδας στην παρθενική παρθενική σαιζόν του συλλόγου, αναφέρθηκαν στον κυριακάτικο(13:00) τελικό του κυπέλλου της περιφέρειας που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή με αντίπαλο την ομάδα της Ελευθερούπολης.

Με μοναδική απουσία αυτή του μίλαν Ψάλτου ο Λεύκιππος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μιας και το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και αυτό περνάει και στο αγωνιστικό τμήμα.

“Η απουσία του Μίλαν Ψάλτου σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα, όμως έχουμε τους παίκτες αλλά και την εμπειρία για να καταφέρουμε να καλύψουμε το κενό. Εξάλλου και μέσα στη σεζόν ο παίκτης έλειψε σε κάποια ματς όπου καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις για να μη φανεί η απουσία του¨ δήλωσε ο προπονητής του Λεύκιππου Πάνος Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε: “Είμαστε έτοιμοι χωρίς άγχος καθώς πρόκειται για μία γιορτή για την ομάδα μας. Και μόνο που φτάσαμε ως εδώ είναι πολύ σημαντικό για εμάς όμως ο Λεύκιππος δημιουργήθηκε για να κερδίζει κι έτσι και στον τελικό πάμε με στόχο τη νίκη¨.

Από την πλευρά του ο  αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Σταμπουλής είπε: Σίγουρα είναι για όλους μας μία τεράστια επιτυχία το ότι φτάσαμε στον τελικό, όμως θέλουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση. Το ότι στην 1η μας χρονιά καταφέραμε να κάνουμε μία τέτοια πορεία μας γεμίζει χαρά και δύναμη τόσο για το μεγάλο παιχνίδι με την δυνατή και αήττητη έως τώρα Ελευθερούπολη όσο και για τη συνέχεια. Το κλίμα είναι πολύ καλό και θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη”.

Τέλος ο Πασχάλης Λύρατζης έκανε κάλεσμα στους Ξανθιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα του Λεύκιππου στον τελικό, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση για τους Ξανθιώτες φιλάθλους με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 11:30 από το Αμοιρίδειο για όλο τον κόσμο, προσθέτοντας πως ήδη αρκετοί έχουν δηλώσει πως θα βρεθούν στο κλειστό Κομοτηνής για να υποστηρίξουν την ομάδα της Ξάνθης, που θα έχει στο πλευρό της και παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους.

Share it