Search

Με δεύτερο σκόρερ τον Ζαμπάκη πρωταθλητές οι Έφηβοι του ΠΑΟΚ! Τρίτη με δεύτερο σκόρερ τον Ερμείδη η ΧΑΝΘ στην ΕΚΑΣΘ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ του Ξανθιώτη Αντώνη Ζαμπάκη, που επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Άρη με 58-46 και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ΧΑΝΘ του επίσης Ξανθιώτη Δημήτρη Ερμειδη.

Οι Έφηβοι του ΠΑΟΚ κατέκτησαν για τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ, και θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Σκάλα Λακωνίας απο τις 18 έως τις 23 Απριλίου.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο της και έφτασε σε μια πανάξια νίκη. Ο Αντώνης Ζαμπάκης ήταν δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του με 14 πόντους πίσω απο τον Καμπουρίδη που είχε 15, με τον ξανθιώτη να έχει 5/8 βολές, 3/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 8 ριμπάουντ.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο έτερος ξανθιώτης που πρωταγωνιστεί στο Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, με τον Δημήτρη Ερμείδη να σημειώνει 15 πόντους και να βοηθά την ΧΑΝΘ να κερδίσει με 61-59 τα Αστέρια και να κατακτά την τρίτη θέση.  Ο Δημήτρης Ερμείδης είχε 4/6 βολές, 4/4 δίποντα και 1/4 τρίποντα, και ήταν δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του πίσω απο τον Παπαζούδη που πέτυχε 21 πόντους.

 

Share it