Search

Ήττα στην Τρίπολη για τους Νέους της Ξάνθης

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα Νέων της Ξάνθης στην Τρίπολη απο την ομώνυμη ομάδα, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές πριν λήξει το α’ μέρος και σε διάστημα τριών λεπτών (39′-42′) κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη χάρις τα δύο τέρματα του Τσέκου. Η ξανθιώτικη ομάδα προσπάθησε στην επανάληψη να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως η ευκαιρία του Πεταλωτή με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα δεν είχε ευτυχή κατάληξη, με την ομάδα της Τρίπολης να σκοράρει και τρίτη φορά στο 68′ με τον Μπαστιανό. Ο Στράτος Σβάρνας σκόραρε για την Κ-20 της Ξάνθης στο 89′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Δρούζας με βοηθούς τους Γκουργιώτη και Στατέρα της ΕΠΣ Αργολίδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος, Μπινιώρης, Ζήσης, Άσσεν, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος, Νάτσης, Δουβίκας, Τσιώλης, Μπαστιάνος Έπαιξαν και οι: Ζήσης, Απειρανθίτης, Ζήσης Γ., Διαμαντόπουλος

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Βαφειάδης, Σβάρνας, Παπάζογλου, Χασάνογλου, Τσέλα (46′ Καπτέλι), Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (65′ Χαντζής), Χατζηχασάνογλου (75′ Καλογιάννης), Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης.

Share it