Search

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τον χαμό του Ιάκωβου Φλωρίδη

Ο Ιάκωβος Φλωρίδης, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες στο χώρο της προπονητικής τερματοφυλάκων της Θεσσαλονίκης “έφυγε” απο την ζωή την Δευτέρα 3 Απριλίου, μετά την άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Τα τελευταία 18 χρόνια ασχολήθηκε αποκλειστικά με την εκπαίδευση νέων γκολκίπερ σε πολλές ομάδες και ακαδημίες με την ίδια αγάπη για το αντικείμενο όπως όταν πρωτοξεκίνησε. Από τα χέρια του πέρασαν πάρα πολλοί νέοι αθλητές που έμαθαν τα μυστικά της θέσης «Νο 1», μια θέση που ο Φλωρίδης θεωρούσε ως το άλφα και το ωμέγα για την επιτυχία μιας ομάδας.

Μια απο τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε ήταν και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που δεν το ξέχασε και φρόντισε να το δείξει, με την ομάδα της Κομοτηνής να αποχαιρετά τον Ιάκωβο Φλωρίδη με συλληπητήρια ανακοίνωση.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής στέλνει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιάκωβου Φλωρίδη που δεν είναι ανάμεσά μας. Η απώλειά του κάνει πιο φτωχό το ποδόσφαιρο και ειδικά το κομμάτι της προπονητικής τερματοφυλάκων. Ο Ιάκωβος Φλωρίδης για περίπου 18 χρόνια ασχολούνταν με αυτό το κομμάτι δίνοντας βαρύτητα στις σχολές ακαδημιών που μέσα από εκεί έδειχνε με τον πιο κατάλληλο τρόπο τα μυστικά αυτής της θέσης. Εμείς είχαμε συνεργαστεί με τον Φλωρίδη πριν από δυο χρόνια και έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή την συνεργασία.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Πάντα θα σε θυμόμαστε δάσκαλε…

Share it