Search

Εξαιρετικός Ανέστης Δαλακούρας, ήττα όμως για την ομάδα του, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Αυστρίας!

Ο Ανέστης Δαλακούρας ήταν εκ των καλύτερων για την ομάδα του την Ποσοΐλνιτσα, στον πρώτο τελικό με την Τιρόλ. Ο Εβρίτης ακραίος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του και με τους 16 πόντους του προσπάθησε να τη διατηρήσει ζωντανή στο κυνήγι της νίκης στην πρεμιέρα των τελικών, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Τιρόλ αποτελεί τον κακό δαίμονα της Ποσοΐλνιτσα, καθώς την κερδίζει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν παίρνοντας έτσι σαφές ψυχολογικό πλεονέκτημα, μετά το αντικειμενικό πλεονέκτημα του 1-0 στη σειρά των τελικών.

Παρά το γεγονός πως η Ποσοΐλνιτσα έχασε μέσα στη σεζόν τα δύο παιχνίδια με την Τιρόλ, τερμάτισε πρώτη στη κανονική διάρκεια καθώς η Τιρόλ Ίνσμπρουκ τιμωρήθηκε απ’ την Ομοσπονδία με αφαίρεση 5 βαθμών. Η Ποσοΐλνιτσα στη κανονική διάρκεια αξίζει να αναφερθεί πως έχασε μόνο αυτά τα δύο ματς, ενώ η αντίπαλός της στους τελικούς είναι αήτητη μέχρι τώρα!

Πλέον, έχοντας απολέσει το πλεονέκτημα έδρας η ομάδα του Ανέστη Δαλακούρα θα κληθεί να σπάσει με την σειρά της την έδρα της αντιπάλου της, με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 9 Απριλίου στην έδρα της Τιρόλ. Με μία ανάλογη εμφάνιση του Αλεξανδρουπολίτη αθλητή και μία συνολικά καλύτερη απόδοση της ομάδας του, η Ποσοΐλνιτσα ίσως καταφέρει να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών και να ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανέστης Δαλακούρας δεν έχει μέχρι σήμερα κάποιον τίτλο πρωταθλητή σε επίπεδο ανδρών, όμως έχει συμμετάσχει και πάλι σε σειρά τελικών το 2014, με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Φέτος, διεκδικεί για δεύτερη φορά στην καριέρα μία κούπα πρωταθλητή.

Share it