Search

Εκτός σε Τρίπολη και Βέροια Νέοι και Έφηβοι, εντός οι Παίδες της Ξάνθης το σαββατοκύριακο!

Πλήρη δράση έχουμε το σαββατοκύριακο για τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη, που μετέχουν στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League, η Κ-20 της Ξάνθης θα φιλοξενηθεί το Σάββατο  στις 11:00 από την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στο βοηθητικό γήπεδο της Τρίπολης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Δρούζας με βοηθούς τους Γκουργιώτη και Στατέρα της ΕΠΣ Αργολίδας.

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων της Super League, η Κ-17 της Ξάνθης θα φιλοξενηθεί το Σάββατο στις 14:00, από την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας στο γήπεδο Διαβατού. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Παυλίδης με βοηθούς τους Ιασωνίδη και Μοσχόπουλο της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τέλος για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της Super League, η Κ-15 της Ξάνθης θα φιλοξενήσει το Σάββατο, στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, στις 14:00 την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σωκράτη Αγγελακόπουλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it