Search

Επανέφερε το ζήτημα ενιαίας ισχυρής ομάδας στην Θράκη που θα χτυπήσει τα “συμφέροντα του κέντρου” ο Πανόπουλος στην βράβευση του!

Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος κατά τη διάρκεια της βράβευσης του από τον αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Ζαγναφέρη, καθώς ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης υποστήριξε πως η Θράκη πρέπει να φτιάξει μια ενιαία ομάδα.

Κάτι που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο τραπέζι απο τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης, καθώς και στο παρελθόν είχε εκφράσει τέτοιες απόψεις. Με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πάντως πως είναι μια απλή σκέψη και τίποτα το χειροπιαστό.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστο Πανόπουλου, θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλήρες ρεπορτάζ της βραδιάς:

«Θέλω να σας πω το εξής, που το βλέπω να έρχεται και κατά την προσωπική μου άποψη, αν δεν γίνει, δεν θα υπάρχει μέρα, μια καλή μέρα για το θρακιώτικο ποδόσφαιρο. Τις οικονομικές συγκυρίες τις γνωρίζετε, τις αισθάνεται ο καθένας από εσάς χωρίς να εξαιρείται ο υποφαινόμενος. Γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι που θα μπορούσε να ήταν σήμερα εδώ κάτι άλλο και να συζητούσαμε με τον ίδιο θερμό τρόπο. Αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι η Θράκη.

Το αύριο που μπορεί να έρθει μέσα από το ποδόσφαιρο έχει μόνο μία διέξοδο. Δεν ξέρω αν θα γίνει με εμένα ή με κάποιον άλλον, γιατί στην ζωή που ζούμε υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος σε όλα. Αυτό που πρέπει να γίνει για τον τόπο μας, μέσω του ποδοσφαίρου που είναι κοινωνικό φαινόμενο που τραβάει τα νέα παιδιά και τα περιορίζει από άλλες δραστηριότητες, είναι το πώς το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να κρατηθεί στην Θράκη και να αναπτυχθεί.

Είναι τραγικό και δεν είμαι λαϊκιστής, είναι πάρα πολύ άσχημο για την περιοχή μας, που η Κομοτηνή δεν έχει ομάδα στη Super League. Η Κομοτηνή και η Ξάνθη δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Αυτά μπορεί ίσως να υπήρχαν πριν 30-40 χρόνια, τώρα είναι μόνο η Θράκη. Είναι άσχημο που δεν θα περνάνε ομάδες από την Ροδόπη, όπως και από τον Έβρο και θα φτάνουν μέχρι την Ξάνθη.

Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από τον ίδιο τον κόσμο. Πρέπει στη Θράκη να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα χαίρονται όλοι οι Θρακιώτες. Μία ομάδα που θα παίζει και στις τρεις πόλεις. Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και να στηρίξουν όλοι οι φίλοι που αγαπάνε την Θράκη, την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, μια ομάδα το καμάρι της Θράκης, μια ομάδα που θα είναι τρεις πόλεις. Μια ομάδα που θα κάνει ακόμα και δικό της κράτος στην Θράκη, με την καλή έννοια. Γιατί όλοι ζούμε εδώ, εσείς ζείτε εδώ.

Μια σκέψη είναι. Μην αρχίσουν τα μίντια να λένε ότι έχει κάνει συμφωνίες, δεν υπάρχει τίποτα. Απλώς είναι η πρώτη φορά που σας εξωτερικεύω αυτήν την σκέψη για το αύριο της Θράκης. Ακούστε με. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Το οικονομικό περιβάλλον είναι τέτοιο και τα μεγάλα συμφέροντα του κέντρου που θα μας διαλύσουν. Χρειαζόμαστε δύναμη και την δύναμη την φτιάχνει ο κόσμος.

Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε όσους φανατικούς Ξανθιώτες τους χάλασε η κουβέντα αυτή, αλλά με όλο τον λόγο της ανδρική μου τιμής, αυτό πιστεύω ότι πρέπει να γίνει στην Θράκη για το καλό της Θράκης. Αυτό θα έπρεπε να γίνει αλλά εξαρτάται από άλλους. Να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι η Θράκη ενωμένη να είναι στην επιφάνεια και να μπορεί να χτυπήσει και την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Να μην αισθάνεται κάτω από την ομπρέλα του οποιουδήποτε στην Β Ελλάδα ή από την Αθήνα».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΔΩ

Share it