Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Χρήστου Γκράνα εξέδωσε ο Πανιώνιος!

Έξαλλοι είναι στον Πανιώνιο με τον Χρήστο Γκράνα. Ο Θρακιώτης ρέφερι “σφύριξε” το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και οι “κυανέρυθροι” εξέδωσαν ανακοίνωση μετά την ήττα τους με 1-0, κάνοντας λόγο για ρέφερι “που είχε χάσει το χρώμα του και είχε γίνει «κατακίτρινος». Κατά την ομάδα της Πλατείας, το πέναλτι που έδωσε στο τριφύλλι “δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού”.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος επεσήμανε ότι “η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα”, ενώ χαρακτηρίζει ανεπιθύμητο τον Γκράνα.

Αναλυτικά: “Η Ελλάδα σήμερα απόλαυσε τη διαιτησία της εξυγίανσης από έναν διαιτητή που είχε χάσει το χρώμα του και είχε γίνει «κατακίτρινος». Οι παίχτες μας έπαιρναν κάρτες ακόμα και όταν απλά ανάσαιναν. Του αντιπάλου, μπορεί να χτύπαγαν εκτός φάσης, μπορεί να μάρκαραν αντιαθλητικά, λες και είχαν ασυλία, ωστόσο όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά επιβραβεύτηκαν με ένα πέναλτι- εφεύρεση, το οποίο δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού! Η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μόνο έτσι θα έχανε σήμερα.

Υ.Γ. Προφανώς ο διαιτητής, ώς αστυνομικός που είναι, θεώρησε ότι μπορούσε να κάνει κατάχρηση εξουσίας.

Υ.Γ.2 Είναι αυτονόητο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλά και όσοι διαιτητές προκαλούν τους ποδοσφαιριστές με του τέτοιου είδους αποφάσεις, είναι ανεπιθύμητοι για εμάς”.

Share it