Search

Τεσσάρα της ΑΕΔ κόντρα στην Προσοτσάνη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση η κυπελλούχος Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου επικράτησε 4-0 της κυπελλούχου Δράμας Προσοτσάνης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών όπου και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στις 12 Απριλίου τον ΠΑΟ Κοσμίου ο οποίος απέκλεισε τον Κεραυνό Πέρνης. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει στον τελικό της ΑΜ-Θ με την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες.

Η ΑΕΔ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και έχει ως στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου του νομού της νικώντας στον τελικό 1-0 την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου, έκανε το πρώτο βήμα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι Εβρίτες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους παρά μόνο από μία στημένη φάση που εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης.

Το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη άνοιξε ο Στέφανος Πετρόπουλος με ωραίο σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παντελίδη στο 10′. Στο 29′ ο αρχηγός της ΑΕΔ Γιαννόπουλος με απίστευτη πισινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γωνιάδη έκανε το 2-0. Στο β’ μέρος και στο 49′ ο Αγγελακάκης με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 86′ ο Στέφανος Πετρόπουλος βάζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Εξαιρετική ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕ Διδυμοτείχου που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (80′ Καΐσας), Τζανετάκος, Κοτζά, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης (64′ Καζάλας), Μαμρικισβίλι, Γωνιάδης (75′ Άχπα), Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης.

Share it