Search

Μάγκας ΠΑΟΚ Κοσμίου απέδρασε με “τεσσάρα” απο την Χρυσούπολη επί του Κεραυνού Πέρνης!

Μεγαλειώδης νίκη και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που κατάφερε σε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι να φύγει θριαμβευτής απο το γήπεδο της Χρυσούπολης κερδίζοντας τον Κυπελλούχο Καβάλας Κεραυνό Πέρνης με 4-2.

Οι Κυπελλούχοι Ροδόπης ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και μόλις στο 3′ σε φάση διαρκείας που ξεκίνησε απο εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη και απόκρουση του Γιουργούση ο Μουρατίδης με σουτ έκανε το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μάλιστα κατάφεραν με το φινάλε του πρώτου μέρους να ανατρέψουν το σκορ με ξανθιώτικα τέρματα. Καθώς ισοφάρισαν αρχικά με τον Αλή Μπαρή στο 22′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 44′ με σουτ του ξανθιώτη χαφ που έκανε την ανατροπή και το 2-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι Κομοτηναίοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φτάσουν σε μια μεγάλη και ιστορική νίκη. Στο 55′ ο Μουρατίδης θα εκμεταλλευτεί λάθος έξοδο του Γιουργούση και με κεφαλιά θα κάνει το 2-2, μάλιστα δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Κοσμίου κατάφερε την πλήρη ανατροπή όταν μετά απο σέντρα του Βοργιατζίδη η μπάλα κόντραρε στα πόδια του  Δόρκα και κατέληξε στα δίχτυα του Γιουργούση για το 2-3. Στο 90′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ξενάκη ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-4 και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών οπού θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Χασιώτη και Παστιάδη της ΕΠΣ Δράμας.

Κεραυνός Πέρνης(Κ. Τερζανίδης): Γιουργούσης, Καλαμάρης, Ιβανίδης, Κιομουρτζής, Δόρκας, Κασαμπάς (57′ Τζορμπατζή), Μαυροματίδης, Κιόρρι, Ευφροσυνίδης, Αλή Μπαρή, Νάνος (59′ Πουρλουκάκης).

ΠΑΟΚ Κοσμίου(Γ. Δίγκας): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης (83′ Μιχαλακέλης), Μαδούρας, Μητρούσης, Βοργιαντζίδης, Κυπιρτόγλου, Ξενάκης, Μουρατίδης (59′ Στοΐνοβιτς), Ταμάμης, Φλέγκας, Ερκάν.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Share it