Search

Με μία μεγάλη επιτυχία και τέσσερις εξαιρετικές παρουσίες η Θρακιώτικη παρουσία στο Σχολικό Αντιπτέρισης Λυκείων!

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου ολοκληρώθηκε στη Λιβαδειά το 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης,  με παρουσία στο βάθρο και μαθητή από την Θράκη ενώ πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε συνολικά απο τους 5 Θρακιώτες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα η μεγάλη επιτυχία έρχεται για τον Κομοτηναίο αθλητή του Δημοκρίτειου, Κυριάκο Αποστόλου με τον μαθητή της Β’ τάξης Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Κομοτηνής να ανεβαίνει στο βάθρο ως δεύτερος στην κατάταξη. Επιτυχία ιδιαίτερα σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως αυτή η θέση μεταφράζεται σε πριμοδότηση 8% απο την πολιτεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Πολύ καλή παρουσία είχαν ο επίσης αθλητής του Δημοκρίτειο και  μαθητής του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής Κώστας Τζεβελεκίδης, που έφτασε μέχρι τους “16” της διοργάνωσης. Αλλά και η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια του Αρίων Ξάνθης και μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης Παναγιώτα Μπόσκου που έφτασε επίσης στους “16” καλύτερους της διοργάνωσης.

Από το τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν οι Αντώνης Πατερόπουλος και Τηλέμαχος Βουκουρεσλής στην κατηγορία Διπλού Ανδρών. Οι δύο Εβρίτες αθλητές στον κρίσιμο αγώνα πριν τον ημιτελικό προηγήθηκαν με 1-0, αλλά στη συνέχεια έχασαν οριακά με 1-2 αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις καθώς ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι αθλητές που κέρδισαν τους δύο Εβρίτες  στον αγώνα τελικά κατέκτησαν την 3η θέση και τα μόρια 7% που πριμοδοτεί η πολιτεία για την εισαγωγή στα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Share it