Search

LIVE απ’ το S.A. η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

Την δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για  το πως κυλά, η διαδικασία της κλήρωσης της Β’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, θα έχετε σήμερα λίγα λεπτά πριν την έναρξη τους, και φυσικά καθ’ όλη την διάρκεια. Ο Βλαδίμηρος Αρζίδης βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης και μεταδίδει

Θα μπορείτε να πληροφορείστε λεπτό προς λεπτό ποιος θα είναι ο αντίπαλος της αγαπημένης σας ομάδας στο τόσο στα πλέι οφ όσο και στα πλέι άουτ της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης. Φυσικά θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και λεπτομέρειες, για την διαδικασία που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:30.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι, ξεκινά το LIVE του SportsAddict που βρίσκεται ήδη στα γραφεία της ΕΠΣ Θράκης οπού όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει σε λίγο η διαδικασία για την οποία θα ενημερώνεστε ζωντανά…

Ώρα 19:20 Θυμίζουμε πως στην κλήρωση για τα πλέι οφ θα μετέχουν οι Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ελπίδα Σαπών, Ορφέας Ξυλαγανής και Δόξα Γρατινής

Ώρα 19:24 Ενώ σε αυτή των πλέι άουτ θα μετέχουν οι: Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, Αστέρας Αιγείρου, Δόξα Σώστη, Ορφέας Στρύμης και Ηρακλής Σαπών.

Ώρα 19:28 Στα πλέι οφ θα έχουμε τρία παιχνίδια κάθε αγωνιστική, ενώ στα πλέι άουτ λόγω της αποχώρησης της Ένωσης Ασωμάτων θα έχουμε δύο παιχνίδια με μια ομάδα να κάνει ρεπό.

Ώρα 19:32 Έχουν πάρει τις θέσεις τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης και ο Γραμματέας της Ένωσης, Γιάννης Γκοτζαμάνης.

Ώρα 19:35 Αρκετοί οι παράγοντες των ομάδων που δίνουν το παρών στην σημερινή κλήρωση. Απο τις ομάδες της πρώτης εξάδας μοναδική ομάδα που δεν έχει εκπροσώπηση είναι η Ξυλαγανή.

Ώρα 19:38 Η ομάδα της Ξυλαγανής με επίσημο έγγραφο που έστειλε ζητά τα πλέι οφ να ξεκινήσουν στις 8 Απριλίου, το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή, κάτι που έγινε αποδεκτό και απο τις άλλες ομάδες

Ώρα 19:43 Θυμίζουμε πως στα πλέι οφ η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι ομάδες είναι:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 21 (56/3 +2)

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 18 (52/3)

ΠΑΟΚ Κοσμίου 17  (50/3)

Ελπίδα Σαπών 15 (45/3)

Ορφέας Ξυλαγανής 12  (35/3)

Δόξα Γρατινής 12 (34/3)

Ώρα 19:48 Ενώ στα πλέι άουτ η βαθμολογία έχει ως εξής:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 14 (32/3+3)

Αστέρας Αιγείρου 8 (23/2)

Δόξα Σώστη 7 (21/3)

Ορφέας Στρύμης 6 (16/3)

Ηρακλής Σαπών 2 (6/3)

Ένωση Αδωμάτων (αποχώρησε)

Ώρα 19:52 Ξεκίνησε η διαδικασία, αρχικά δίνονται οι κλειδάριθμοι στους συλλόγους. Ενώ έφτασε και ο εκπρόσωπος της Ξυλαγανής, πλέον έχουμε απαρτία για τις ομάδες των πλέι οφ.

Ώρα 19:55 Πρόταση απο τον Πρόεδρο της Δόξας Σιδηροχωρίου να πριμοδοτούνται και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 2η και 3η θέση ώστε να υπάρχει κίνητρο σε όλες τις ομάδες.

Ώρα 19:59 Έχουμε τα ζευγάρια της πρεμιέρας των πλέι άουτ, που κάνουν σέντρα την Πέμπτη 6 Απριλίου. Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Δόξα Σώστη, Αστέρας Αιγείρου – Ορφέας Στρύμης. Ρεπό έχει ο Ηρακλής Σαπών.

Ώρα 20:03 Έχουμε και τα ζευγάρια της πρεμιέρας των πλέι όφ, με σέντρα το Σάββατο 8 Απριλίου. Κέφια είχε η κληρωτίδα που έβγαλε απο την πρεμιέρα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων: Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Γρατινής, Ελπίς Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής.

Ώρα 20:08 Η κλήρωση συνεχίζεται με τον καταρτισμό και των επόμενων αγωνιστικών.

Για το πλήρες πρόγραμμα σε πλέι οφ και πλέι άουτ όπως και για όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στην κλήρωση θα ενημερωθείτε σε επόμενες αναρτήσεις απο το Sportsaddict.  Καλό απόγευμα

 

Share it